Oldal frissítése

50" Samsung UE50DU7172

4,0 1 értékelés
173 790 Ft

50" Samsung UE50DU7172

Örülnél, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Akkor jó választás lehet számodra ez a nagyszerű Samsung Samsung Crystal UHD TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Engedd, hogy levegyen a lábadról a tengernyi sorozat és film az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert használja, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 50
Televízió 50

50" Samsung UE50DU7172 TV lényegesebb jellemzői

  • Ezen Samsung Samsung Crystal UHD sorozatú TV-nek hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert kapta
  • Edge LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV és iVysílání

Egy igazán éles kép, amely rendkívüli élményt nyújt

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ezen Samsung TV rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely garantálja a rendkívüli élességet. Az Edge LED technológia LED diódái csak a képernyő szélén lettek elhelyezve, ezáltal biztos népszerű lesz az elegáns és vékonyabb kialakítású TV-t kedvelők körében.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Eme LCD LED technológiát használó TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást biztosít, aminek hála nyugodtan filmezhetünk még jól megvilágított szobában is. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely megvilágítja a képernyőt, és tiszta képet biztosít.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az alkalmazkodjon az aktuális jelenethez. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján.

Televízió 50
Televízió 50

Válj top játékossá ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval igazi élmény lesz a játék. Eme Samsung televízió rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást biztosít

Eme Tizen smart TV számos praktikus funkciót tartogat, mint Bixby. Mostantól lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra megjelenik a TV-n.

Használd ki a nagyszerű Samsung televízió összes smart tulajdonságát

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell további eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A rendelkezésre álló verzió HbbTV. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Köszönhetően az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Így lehetőségünk lesz minden irányból nézni a videót. Ez lehetővé teszi, hogy navigáljunk a környezetben, és olyan részleteket fedezzünk fel, amelyek el lennének rejtve egy normál videóban.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a nagyszerű Samsung LCD LED tévé elvarázsol multimédiás funkcióival. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális keresési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk. Az integrált webkamerával lehetséges a videóhívások kezdeményezése, arcfelismerő alkalmazások használata, és így tovább.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

69,4 × 112,03 × 23,7 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

64,7 × 6 cm (ma×mé)

Tömeg:

14,2 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, CI+, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 112,03 cm
Magasság 69,4 cm
Mélység 23,7 cm
Magasság talp nélkül 64,7 cm
Mélység talp nélkül 6 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 75,06 cm
Tömeg 14,2 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR175c3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  UE50DU7172UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10