Oldal frissítése

50" Samsung QE50Q80D

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Leárazás -19 %
349 900 Ft 434 490 Ft

50" Samsung QE50Q80D

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis élményt? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ezen Samsung Samsung QLED televízió. Samsung Q80D Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos nagy öröm lesz számodra az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 40W-os hangszóró felel. Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését ezüst szín varázsolja tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító tartalma a csomagolásnak.

Televízió 50
Televízió 50

50" Samsung QE50Q80D tévé fő paraméterei

  • Ezen Samsung Samsung QLED Samsung Q80D sorozatú TV-vel otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Lenyűgöző vizuális élmény hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 40W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert használja
  • Direct LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • Dolby Atmos gondoskodik a mozis hangminőségről
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV és iVysílání

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Eme Samsung TV rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. Pontos zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé a Direct LED technológia, amely dinamikusan alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 50
Televízió 50

QLED technológia a tökéletes látványért

Csak dőlj hátra a TV képernyője előtt, amely milliárdnyi különböző színt kelt életre, és élvezd a képet pontosan úgy, ahogy egy lélegzetelállító dokumentumfilm vagy thriller alkotói forgatták. Pontosan ez az a kép, amire számíthatsz a QLED technológiával rendelkező Samsung TV-ken. Olyan kvantumpontokat használ, amelyek közvetlenül a fény hatása után ideális hőmérsékletű és megnövelt fényerejű színeket bocsátanak ki. Ezenkívül ezt a rendkívül ellenálló kvantumpontokkal ellátott réteget speciális kék LED-lámpák egészítik ki. Az eredmény a legtisztább fehér fény hihetetlen fényerővel, amelyet valaha is tapasztaltál a TV képernyőjén. Csak dőlj hátra, és ez a nagyszerű 50" Samsung QE50Q80D QLED technológiás TV gondoskodik a tökéletes élményről otthonodban.

HDR formátum támogatás

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenethez alkalmazkodik, köszönhetően a HDR10-nek. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához.

Televízió 50
Televízió 50

Légy profi gamer ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval igazi élmény lesz a játék. A játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül futnak a VRR-nek köszönhetően, míg a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást garantál. Eme Samsung televízió hatékony monitorként funkcionál, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

A legmodernebb operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőséget biztosít

Ezen Tizen okos TV számos praktikus funkciót tartogat, mint Bixby. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Nagyon megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyen megtalálják kedvenc meséjüket, és nem kell használniuk a számukra bonyolult billentyűzetet. Mostantól lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Nincs más dolgunk, csak megnyomni egy gombot a kedvenc streaming szolgáltatásunk eléréséhez.

Használd ki a modern Samsung TV összes smart funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell további eszközöket csatlakoztatniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0.3. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Köszönhetően az smart funkcióknak böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű tulajdonság a videólejátszás 360°-os formátumban. Így bármilyen perspektívából nézhetjük a videót. Ez lehetőséget ad arra, hogy olyan rejtett részleteket fedezzünk fel, amelyeket a klasszikus videókban nem látnánk.

A tökéletes TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5 és WiFi 5. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű élményről, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül biztosít 3D térhangzást. Az egyik csatornán például a lövés hangja hallható, a másikon pedig a fegyvermechanikáé, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben.

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a fejlett Samsung QLED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk. A különleges PIP (kép a képben) funkció lehetővé teszi, hogy egy képernyőn lássunk két külön forrásból származó képet. Hála az integrált webkamerának, indíthatunk videóhívásokat, használhatunk arcfelismerő alkalmazásokat, illetve kipróbálhatunk sok más funkciót is.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

70,59 × 111,42 × 23,7 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

64,36 × 4,78 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

22,1 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 111,42 cm
Magasság 70,59 cm
Mélység 23,7 cm
Magasság talp nélkül 64,36 cm
Mélység talp nélkül 4,78 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 50,89 cm
Tömeg 22,1 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Ezüst

Audió

Hangszóró teljesítmény 40 W

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W
Maximális fogyasztás 220 W
Általános fogyasztás 66 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR175m6
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE50Q80DATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20