Oldal frissítése

50" Gogen TVQ 50X852 GWEB

+ 40 hónap jótállás regisztráció után
3,0 1 értékelés
166 990 Ft

50" Gogen TVQ 50X852 GWEB

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek Gogen TV. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel. Eme Gogen Smart TV a fejlett Android operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 50
Televízió 50

50" Gogen TVQ 50X852 GWEB televízió alapvető tulajdonságai

  • A nagyszerű Gogen TV valódi mozi élményt nyújt
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek kedvelőinek
  • A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Eme Gogen Smart TV a modern Android operációs rendszert futtatja
  • Direct LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Képfeldolgozási indexe 1600 CMR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és DTS Virtual:X garantálja a kristálytiszta hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV és webböngésző
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player és Vodafone TV

Kivételesen éles képi megjelenítés

Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Gogen TV a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. A Direct LED technológia lehetővé teszi a pontos zóna-háttérvilágítást, amely alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 50
Televízió 50

QLED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Ezen QLED technológiával rendelkező TV magával ragadó szórakozást nyújt. A QLED kijelző forradalmi technológiával büszkélkedhet, amely biztosítja a kompromisszumok nélküli valósághű és éles képi megjelenítést. Akkor is nagyszerű képet kapunk, ha világos szobában vagy oldalról nézzük a képernyőt.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Olyan technológiát támogat, mint HDR10 és Dolby Vision. A HDR10 az alapján állítja be a kép fényerejét, hogy éppen milyen jelenet zajlik. A kép fényerejétől függetlenül a Dolby Vision technológia gazdag színpalettát kínál. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index segítségével mérjük, melynek értéke jelen esetben 1600 CMR.

Televízió 50

Használd ki a fejlett Gogen TV összes smart funkcióját

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy további eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. Az aktuális verzió HbbTV. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Az smart funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Nagyszerű választás mindenki számára

Lehetővé tesz olyan vezeték nélküli kapcsolatokat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű hangzásról, mint Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően biztosított a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és reálisabb lesz.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a modern Gogen QLED TV elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha éppen semmilyen érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, és játszd le saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális szkennelési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat.

Méretek:

71,5 × 112,5 × 23,5 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

66 × 7,5 cm (ma×mé)

Tömeg:

12 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 112,5 cm
Magasság 71,5 cm
Mélység 23,5 cm
Magasság talp nélkül 66 cm
Mélység talp nélkül 7,5 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 50 cm
Tömeg 12 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WG9542dh4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TVQ 50X852 GWEB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10