Oldal frissítése

49" Sharp LC-49XUF8772

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49" Sharp LC-49XUF8772

Rendkívül vékony 4K TV LED háttérvilágítás, szép design és a magas ostrostní képet. Ez fejlett RGBW, amely fejlett algoritmusokkal MSE növekvő különbségek fényerő az egyes pixelek. Kényeztesse magát egy pontos kép felbontása UltraHD és Active Motion technológia a tökéletes és sima képeket. Borotvaéles képeket, true color egyszerűen eláll a lélegzete.

legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül vékony kialakítás
  • UltraHD felbontás
  • Alumínium állvány elegáns design
  • Lenyűgöző hang Dolby Digital
  • Widi és Miracastot
  • Sok alkalmazás révén az AQUOS NET +

Hagyja magát a luxus

TV büszkélkedhet felbontása 3840 × 2160 pixel, ami akár négyszer, mint a hagyományos FullHD. Ahhoz, hogy tiszta és sima kép hozzájárul Active Motion technológia, amely biztosítja a frekvencia 800Hz kijelző. A kép annyira dinamikus jelenetek, ha sportközvetítésekhez és szép sima. A hangminőség egy régi pár hangszóró egy összteljesítménye 20 W, amely kiegészíti 15W mélynyomó mély basszus szépen. Hála TruSurround technológia fogja tapasztalni térhangzást, hogy még látványosabb.

Antenna vagy kábel

TV része egy pár digitális tunerek, hogy megkapja a digitális DVB-T2 és DVB-C kábel adásokat. Lehet, hogy hiányzik támogatja a DVB-S2 műholdas műsorszórás és az új támogatást a fejlettebb kódolási HEVC / H.265. Kiegészítve CI + nyílás fizetett kártyák.A beépített WiFi bele televíziót az otthoni hálózaton.technologií Miracast si užijete hraní her či sledování médii z vašeho chytrého zařízení, které je přenášeno na televizi.

A kapcsolat nem jelent problémát

Csatlakoztatásához külső forrásokból nagyfelbontású televízió akkor tartalmaz a kvartett HDMI. Nem zárja ki a 3 USB port közvetlen lejátszása tartalom (képek, videók és zene). Egy kellemes bónusz az SD kártya és a Bluetooth funkciót. Van is egy VGA port csatlakozó PC-hez vagy egy klasszikus SCART. Ez a TV tele van mindenféle technológia, hogy ez egy első osztályú televízió. A bónusz az alacsony energia osztály A.

szórakoztató alkalmazások

Technológia AQUOS NET + nyitja meg kapuit a világ az alkalmazások és az internetes szolgáltatások, amelyek elérhetők a TV-t. Hogy megpróbálja megtalálni a körben alkalmazható. Arra is van lehetőség, hogy ellenőrizzék az alkalmazás a smart készüléket. Mondanom sem kell, ez a TV élvezni számtalan szórakozási lehetőséget.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 109,8 cm
Magasság 68,3 cm
Mélység 22,4 cm
Magasság talp nélkül 64,8 cm
Mélység talp nélkül 6 cm
Tömeg 18,9 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WSA318c
Termékszám:  LC-49XUF8772
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05