Oldal frissítése

49" Panasonic TX-49GX600E

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49" Panasonic TX-49GX600E

A különböző műsorok maximális élvezetéhez kell egy olyan tévékészülék, amely tökéletes képfelbontással és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A kellemes, 49" nagyság, illetve a(z) 4K Ultra HD felbontás miatt a(z) 49" Panasonic TX-49GX600E kiváló választás a nagyobb szobákba. A varázslatos, 4K Ultra HD felbontású TV négyszer nagyobb részletgazdagságot kínál, mint egy hagyományos Full HD készülék. Az LCD LED képalkotó technológia nagy teljesítményű diódákkal biztosít hosszú pixel élettartamot egészen a képernyő sarkáig. Az ún. smart tévé technológia számtalan lehetőséget kínál az okostelefonnal való kommunikáció révén.

  • Rendkívüli, 4K felbontás a tökéletes részletesség érdekében
  • 49" képernyő nagyságú LCD televízió
  • A(z) 49" Panasonic TX-49GX600E televízió operációs rendszere: Saját
  • Multimédiás funkciók: lejátszás usb-ről és hotel mód
  • „Piros gomb” funkció, amivel például TV-műsorok, régebbi TV-műsorok, vagy akár különböző alkalmazások listáin keresgélhetünk
  • Integrált WiFi a(z) 49" Panasonic TX-49GX600E egyszerű internetcsatlakozásához
  • VESA standardú konzolhoz előkészített nyílásokkal egymástól 200×200 mm távolságra pl. mennyezetre történő felszereléshez
  • A DLNA átviteli protokoll leegyszerűsíti a külső tartalmak lejátszását
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lehet majd földi sugárzású TV-adást nézni

A(z) 49" Panasonic TX-49GX600E televízió kivételes képminősége

Az igazán igényes nézők csak a legjobbat érdemlik. A(z) 49" Panasonic TX-49GX600E kristálytiszta megjelenítésével ideális választás. A 4K UHD jelzés négyszeres számú ún. pixelt jelent a képernyőn a hagyományos Full HD televíziókhoz képest. Vagyis a kép 3840×2160 pixelt tartalmaz, ami rendkívüli részletgazdagságot eredményez. Még ha közelebb ülsz sem lesz homályos a kép, tökéletesen éles lesz. A finom képet különösen a Blu-ray lemezeknél élvezheted. Még a kisebb felbontásban készült régebbi filmeket és sorozatokat is megpróbálja feljavítani a TV-készülék , amivel a képük kicsit finomabbá válik. A nagy felbontás gyakorlati hatása a különböző okos alkalmazások és funkciók simább működése, mivel ezek a készülékek erősebb hardvert kapnak.

A(z) 49" Panasonic TX-49GX600E televízió tunerei és más hasznos funkciói

Az integrált DVB-S2 tuner segítségével műholdas jelek feldolgozására is képes, ami nagyon népszerű a széleskörű lefedettség és csatornaválaszték miatt. Kábeles adás esetében a(z) 49" Panasonic TX-49GX600E televízió ún. DVB-C tuner segítségével kapcsolódik. A legtöbb különleges funkcióhoz internet szükséges, amelyhez a készülék hagyományos csatlakozóval van ellátva. A(z) 49" Panasonic TX-49GX600E a vezeték nélküli WiFi technológia használatával is csatlakoztatható az internethez, ha nincs bevezetve a nappaliba a megfelelő kábel. Csakúgy, mint a számítógépen, vagy tableten, a számtalan szolgáltatás és alkalmazás mellett klasszikus webes felület is elérhető. Praktikus funkció a külső meghajtóról történő lejátszás képessége USB port segítségével.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Hotel mód

Csatlakozás

Be- és kimenetek LAN, HDMI 2.0, HDMI 1.4 és korábbi, D-SUB (VGA), Kompozit, Audio analóg bemenet
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 109,9 cm
Magasság 68,7 cm
Mélység 22,1 cm
Magasság talp nélkül 63,3 cm
Mélység talp nélkül 5,5 cm
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WX244i6f
Termékszám:  TX-49GX600E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15