Oldal frissítése

48 "Philips 48PFT5500

4,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

48 "Philips 48PFT5500

Smart TV Philips 5500 series lepi meg a közönséget leginkább a kiváló képminőséget, amely részt vesz számos fejlett technológiákat. Amellett, hogy a Full HD felbontás, amely körül egy vékony keret, akkor biztos, hogy szeretik a felhasználói élmény a legújabb Android 5.0 Lollipop. A sikeres tervezés növeli a nyitott stand-generáló kissé lebegő hatást.

legfontosabb jellemzői

  • 200Hz Perfect Motion Rate teszi a gyorsan mozgó jelenetek simán
  • Miracastot funkció lehet tükrözni a képernyőn a intelligens készülékek
  • A Google Play Store bőséges játékok és alkalmazások történő használatra optimalizált TV
  • Hihetetlen kontraszt Micro Dimming funkciókat biztosít a képek elemzéséhez az 6400 különböző zónákban az optimális alkalmazkodás

Sokoldalú Entertainment Center

A beépített WiFi hálózati kapcsolat rendkívül egyszerű és 2jádrový processzor lesz a megfelelő meghajtó gyors Smart TV. Procházejte internet, streamujte média přes síť a bavte se u nových her z Google Play. Nem kell a hely otthon, hogy töltse ki a többi játékkonzolokat, szerencsejáték köszönhetően univerzális USB driver elsajátította a játék világában nagyon könnyen.

A terjeszkedés a Google Cast küld minden olyan tartalmat és alkalmazásokat a smartphone egyetlen gombnyomással közvetlenül a TV-n. Kiváló, hogy lejátszás közben a tartalom a tv-képernyőn intelligens készülékek egyszerre használni más célokra.

felszereltségi szint

Kérjük szerelmeseinek televíziós tuner berendezés, amely a digitális földfelszíni műsorszórás a legújabb DVB-T2 szabvány és a választási lehetőséget széles programozási szolgáltatók, kábel DVB-C. 

Kapacitású tároló rendszer, telepített játékok és alkalmazások elegendő 8GB expanzió alkalmazásával elért USB tároló. A jelenléte az USB csatlakozó nem csak lehetővé teszi a lejátszást a multimédiás tartalmak, valamint a rekord televízió-műsorok a csatlakoztatott adathordozót. Hívei játszik konzolokon vagy pontos képet Blu-ray vagy más HD-forrást tesz elérhetővé a következő 4 HDMI, hanem az idősebb SCART és egy trió USB adathordozóra, például.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 48 " (121,92 cm)

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Telly
SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 108,2 cm
Magasság 68,6 cm
Mélység 24,9 cm
Magasság talp nélkül 62,3 cm
Mélység talp nélkül 7,8 cm
Tömeg 13,9 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC375j
Termékszám:  48PFT5500/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15