Oldal frissítése

43" Thomson 43UE6400

4,4 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Thomson 43UE6400

THOMSON UE6400

A Thomson 43UE6400 Android TV már első látásra le fog nyűgözni rendkívül karcsú megjelenésével és minimális kávájával, amellyel igazán magával ragadó vizuális élményben lehet részed. A 10-bites LED képernyő a HDS technológiának és a 4K UHD felbontásnak köszönhetően hihetetlenül éles részletekkel, gazdag kontraszttal és lélegzetelállító színekkel kápráztat el, így sokkal valósághűbb képmegjelenítést garantál.

43" / 108 cm

Gyönyörű, valósághű kép

Az Ultra HD 4K (3840 × 2160 px) felbontással rendelkező képernyő 4x részletesebb képet jelenít meg, mint a hagyományos Full HD TV-k. Tapasztald meg a hihetetlenül magával ragadó vizuális élményt, és fedezd fel a kontúrok lenyűgözően precíz élességét és részleteit, amely a valóság és mélység lélegzetelállító benyomását kelti.


Paradicsomi hangzás

Merülj el a dinamikus térhangzásban a Dolby Audio továbbfejlesztett hangtechnológiájával! Mindegy, hogy mit nézel, a csúcsminőségű hangzás mindig garantált, amely teljesen új szintre emeli a filmeket, TV műsorokat vagy koncerteket.



Játszd a saját dallamaidat

A Google Play szolgáltatás segítségével letöltheted kedvenc alkalmazásaidat és átadhatod magad a véget nem érő multimédiás szórakozásnak. Az Android TV-d képernyőjén Netflix, YouTube, Voyo és számos egyéb népszerű streaming szolgáltatás érhető el. Nézz filmeket, sportműsorokat vagy zene klipeket csúcskategóriás 4K HDR felbontásban!


Megváltoztatja a berögzült szokásokat

Mondj búcsút az unalmas gépelésnek. A hangkeresés támogatásának köszönhetően a Thomson UE6400 a Google Cast funkció révén jeleníti meg az okostelefonodon, tableteden vagy laptopodon található, kedvenc szórakoztató tartalmaidat és alkalmazásaidat, közvetlenül a TV-d képernyőjén.


Szupergyors indítás

Fedezd fel az azonnali bekapcsolás funkciót, amely egyből elindítja az Android TV-det. Miért kellene még mindig a logót bámulnod, mikor a meccs már javában tart? Mindössze 2 másodperc és máris képben lehetsz. Engedélyezd az azonnali bekapcsolást a beállítások között, és többé semmiről sem fogsz lemaradni!


Gyönyörű fényképek

A Chromecast technológiának hála egyszerűen csatlakoztathatod okostelefonodat, tabletedet vagy laptopodat a Thomson TV-dhez. Így gyorsan és könnyen játszhatod le nagy képernyőn a mobilod összes tartalmát. Ossz meg vicces videókat, nyaralód képeket vagy multimédiás tartalmakat a barátaiddal!


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Kodi
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 97,1 cm
Magasság 62 cm
Mélység 22,9 cm
Magasság talp nélkül 56,4 cm
Mélység talp nélkül 7,1 cm
VESA felfüggesztés 100×100

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK680l2h
Termékszám:  43UE6400

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10