Oldal frissítése

43" TCL 43EP660

4,6 33 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" TCL 43EP660

Merülj el a minőségi képmegjelenítésben

A TCL 43EP660 televízió a keskeny, kávamentes fém designt kiváló képminőséggel ötvözi, amelyet valósághű színekkel, széles dinamikus tartománnyal és részletes 4K felbontással koronáz meg. Az Android TV operációs rendszernek köszönhetően alkalmazások széles választékát érheted el, beleértve a Netflix és a Youtube streaming szolgáltatásokat is. A Google Assistent és az Amazon Alexa szolgáltatás szintén rendelkezésre áll.

43" / 108 cm


4K Ultra HD képfelbontás

A LED képernyő az Ultra HD (3840 × 2160 px) felbontás révén a hagyományos Full HD TV-khez képest 4x részletesebb képet biztosít. Merülj el a tökéletesen éles képekben és a több, mint 8 millió pixelben, amely azonnal magába szippant és intenzív házimozi élményt nyújt.

HDR tartalom-támogatás

A HDR (nagy dinamikatartományú tartalom) támogatásnak köszönhetően átadhatod magad bármely forrásból származó, a világos fényt és sötét tónusokat, precíz színeket és lélegzetelállító részleteket megjelenítő tartalomnak.

Smart HDR

A SMART HDR technológia standard dinamikatartományú (SDE) minőséget kínál HDE képminőségben. Ez lehetővé teszi, hogy a lehető legmagasabb minőségben élvezhesd kedvenc tartalmaidat.
A SMART HDR dinamikusan szabályozza a natív tartalmakat a képernyő-beállításoknak megfelelően. A sötét jeleneteknél növeli az árnyékban rejtőző tárgyak fényerejét, a világos jelenetek esetében pedig növeli a kontrasztarányt, ezáltal a tárgyak jobban kitűnnek a háttérből. Az eredmény pedig egy élettel telibb és többrétegű kép, több kontraszttal és részlettel.

Micro Dimming technológia

A kiváló kontraszt érdekében a Micro Dimming technológia megközelítőleg száz különálló zónában elemzi a TV-n megjelenő képet, és ennek megfelelően állítja be az optimális fényerőt. Az eredmény egy olyan fény-árnyék egyensúllyal rendelkező kép, amely fokozza a vizuális élményt filmnézés vagy játék közben, különösen teljes sötétségben

PPI 1200

A képminőség egyik kulcseleme, amely a felbontás, a kontraszt és a színskála esetében játszik fontos szerepet - a pixelsűrűség (PPI). Az EP66 sorozat a kiváló 1200 PPI érdekében olyan továbbfejlesztett képfeldolgozó technológiákat ötvöz, mint a 4K HDR, a Micro Dimming és a 10-bites panel.

A Dolby Audio gazdag és tiszta hangzása

Hagyd, hogy körülöleljen a dinamikus térhangzás, amelyet a Dolby Audio fejlett hangtechnológiája szolgáltat. Nem számít, mit nézel, a csúcsminőségű hangzás mindig garantált, amely teljesen új szintre emeli a filmek, TV műsorok vagy koncertek nyújtotta élményt.

Android TV

Az Android TV 9.0 operációs rendszer számos olyan innovatív funkciót kínál, amely révén a TV-d sokkal többre lesz képes. A különféle alkalmazások - beleértve a webböngészőt, a médialejátszókat vagy kedvenc streaming szolgáltatódat - végtelen szórakozást nyújtanak. A feladatok közötti egyszerű váltást biztosító Picture is Picture (PIP) funkció, valamint a hangvezérlés támogatás is elérhető.

Google Assistant

Az Android TV beépített Google Assistant funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a hangoddal vezéreld a készülékedet. Keresgélj a tartalmak között, tudd meg, milyen időjárás várható, szabályozd a hangerőt, játszd le kedvenc zenéidet vagy vezérelj egy sor egyéb funkciót, amely egyszerű hangutasítással aktiválható.

Google Play áruház

A Google Play szolgáltatásnak hála a letöltés után rögtön a TV képernyőjén indíthatod el kedvenc alkalmazásaidat. Az ajánlat magában foglalja a 4K támogatással bíró Netflix-et és Youtube-ot, számtalan játékot, multimédia lejátszót, a legújabb fejlesztéseket, valamint a közösségi hálózat tartalmainak szabályozását.

Chromecast technológia

Az Android TV lehetővé teszi, hogy a mobileszközödön található fényképeket, videókat, zenéket vagy egyéb tartalmakat jeleníts meg, illetve játssz le a TV képernyőjén. A Chromecast olyan eszközöket támogat, mint például az iPhone, iPad, Android telefonok és tabletek, valamint Mac és Windows számítógépek.

Amazon Alexa támogatás

A TCL 43EP660 televízió Amazon Alexa támogatással is rendelkezik. A hangutasításokkal egyszerűen lejátszhatod kedvenc zenéidet, megnézheted az aktuális eseményeket és az időjárást, kapcsolgathatsz a TV csatornák között, szabályozhatod a hangerőt, és még sok mást.

TV Netflix 4K HDR minőségben

A világ egyik legnépszerűbb TV csatornája most már a TCL TV-ken is elérhető. Nézz díjnyertes filmeket, sorozatokat és TV-műsorokat különféle műfajokban, amikor csak szeretnél! A választék rendkívül széles, így mindenki megtalálja a kedvére valót.

Youtube 4K felbontással

A Youtube alkalmazásoknak köszönhetően a világ népszerű videóit mostantól 4K UHD felbontásban élvezheted. Érd el a legújabb zenés videókat, podcastokat, gaming videókat, a híreket és még sok mást, vagy iratkozz fel kedvenc csatornáidra, hogy a barátaiddal is megoszthasd a videókat! 

Elegáns kávamentes formatervezés

A TCL 43EP660 már első látásra lenyűgöző látványt nyújt keskeny formatervezésével és ultravékony fémes keretével, amelynek hála bármely helyiség tökéletes darabjává válik. A készülék stílusos megjelenését a fém lábak és az eredeti csőpanel koronázza meg, amely két darab, 2 x 10 W-os hangszóróval lett ellátva.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 97,1 cm
Magasság 62 cm
Mélység 22,9 cm
Magasság talp nélkül 56,4 cm
Mélység talp nélkül 7,1 cm
Tömeg 7,5 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Szín

Szín Fekete

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK690b7c2
Termékszám:  43EP660
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10