Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

43" Sony Bravia KDL-43WF665

4,9 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Sony Bravia KDL-43WF665

Youtube egy kattintással

A beépített Wi-Fi segítségével streamelheted a szórakozást az otthoni vezeték nélküli hálózatodról és az internetről mindenféle kábelek nélkül. Térj azonnal a lényegre! Egy kattintással a Youtube-on lehetsz, ahol megtekintheted a kedvenc videóidat. A képernyőmegosztás pedig lehetővé teszi számodra az okostelefonod tartalmának megjelenítését a Sony Bravia KDL-43WF665 televízió kijelzőjén. Minden élményedet felnagyíthatod, és egy nagy kijelzőn keresztül meg is oszthatod a családoddal és a barátaiddal.

Magas dinamikai tartomány

Ez a méretes és magas dinamikai tartományú (HDR) Full HD kijelző sokkal nagyobb intenzitásban reprodukálja a fényerőt, mint az általános LED televíziók. Az egyedülálló algoritmus pedig úgy igazítja a fényerőt, hogy a sötét és a világos közötti tartomány jóval szélesebb legyen. Így a Sony Bravia KDL-43WF665A televízión a világos színek sokkalta világosabbak, a fekete színek pedig sokkalta sötétebbek, különösképpen a HDR videók lejátszása során.

Minden részlet látható az X-Reality PRO-nak köszönhetően

Az X-Reality PRO technológiának köszönhetően rendkívüli látványvilágot tapasztalhatsz meg a Sony Bravia KDL-43WF665 televízión. Minden pixel precízen van beállítva. Ráadásul minden egyes jelenet analizálva van és összehasonlításra kerül a speciális képadatbázissal, amely külön-külön foglalkozik a struktúrával, a kontraszttal, a színekkel és a szélekkel. Ezért, ha bármit is nézel, azonnal észre fogod venni a különbséget.

Magával ragadó hanghatás

Az S-Force Front Surround természetes módon emulálja a háromdimenziós, részletgazdag és valósághű hangzást a Sony Bravia KDL-43WF665 televízió hangszóróin keresztül. Ha a hang rossz minőségű, akkor a Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) technológia képes annak az elveszett frekvenciáit megújítani és újra természetes hangzásúvá varázsolni. A ClearAudio+ üzemmód tökéletesen beállítja a hangot, hogy az a legnagyobb élményt nyújtsa. Így a zenék, a párbeszédek és a térhatású effektek nagyobb tisztaságúak lesznek. A Clear Phase pedig ügyel a folyamatosságra és a frekvencia kiegyensúlyozottságára.


Sony Bravia KDL-43WF665 - semmi kábel és tökéletes kép

A panel egy keskeny alumíniumházban kapott helyet, amelynek köszönhetően nemcsak hogy nagyszerűen néz ki, de tökéletesen illik minden nappaliba is. A látványos megjelenésébe nem fognak belerondítani a csúnya kábelek, ugyanis ennek érdekében egy okos kábelrendezés is be lett készítve, amelynek köszönhetően a kábelek tökéletesen el lesznek rejtve.

Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet
HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 97,4 cm
Magasság 62,8 cm
Mélység 26,8 cm
Magasság talp nélkül 57,4 cm
Mélység talp nélkül 6,8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 74,6 cm
Tömeg 8,2 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS1017r1s
Termékszám:  KDL43WF665BAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05