Oldal frissítése

43" Samsung UE43CU7172

4,6 89 értékelés
117 690 Ft

43" Samsung UE43CU7172

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ezen Samsung Samsung Crystal UHD tévé. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming elégíti ki minden igényes játékos igényét. Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert használja, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. A TV-t VESA szabványú konzollal lehet a falra függeszteni, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 43
Televízió 43

43" Samsung UE43CU7172 tévé alapvető paraméterei

  • A lenyűgöző Samsung Samsung Crystal UHD sorozatú TV-vel olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Fantasztikus látványvilág hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszert támogatja
  • Edge LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Digital Plus biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Egyéb népszerű funkciói: mozgáskövető hang
  • Népszerű filmek és sorozatok nagy választéka érhető el olyan alkalmazásokban, mint Canal+, Xbox Game Pass és Vodafone TV

Meglepően tökéletesen éles kép

Csak dőlj hátra, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett. Ez a nagyszerű Samsung TV köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. Az Edge LED technológia azt jelenti, hogy a LED diódák csak a képernyő szélén lettek elhelyezve, ezáltal esztétikailag vonzóbb választás azok számára, akik a vékony és elegáns TV-ket szeretik.

Televízió 43
Televízió 43

LCD LED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Ezen LCD LED technológiát használó TV magával ragadó szórakozást nyújt. A LED technológiának köszönhetően biztosított a magas fényerő és a ragyogó színek, aminek hála nyugodtan filmezhetünk még jól megvilágított szobában is. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely biztosítja a kép tisztaságát.

A TV HDR komptatibilis

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 az alapján állítja be a kép fényerejét, hogy éppen milyen jelenet zajlik. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján.

Televízió 43
Televízió 43

Válj profi gamerré ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban győz a jó grafika, rövid válaszidő és a gyors reakció. Az izgalmas gamer mód és Cloud gaming funkcióval felejthetetlenné válik a játék. Ez a nagyszerű Samsung TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Használd ki a nagyszerű Samsung TV összes okos tulajdonságát

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű funkció a 360°-os videólejátszás. Így lehetőségünk lesz minden irányból megtekinteni a videót. Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a hagyományos videóban rejtve maradnának.

Ismerd meg a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a remek Samsung LCD LED TV biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely a speciális keresési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével módunkban áll lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

62,8 × 96,4 × 19,3 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli magasság:

55,9 cm

Tömeg:

8 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC

Be- és kimenetek:

HDMI 2,1

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Canal+, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek HDMI 2.1
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC

Méretek és tömeg

Szélesség 96,4 cm
Magasság 62,8 cm
Mélység 19,3 cm
Magasság talp nélkül 55,9 cm
Tömeg 8 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR176b3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  UE43CU7172UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15