Oldal frissítése

43" Samsung QE43QN90C

5 5 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
322 990 Ft

43" Samsung QE43QN90C

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek Samsung Samsung Neo QLED TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 144Hz képfrissítési frekvenciája. VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming elégíti ki minden igényes játékos igényét. Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert kapta, és egy igazán lenyűgöző kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését ezüst szín teszi teljessé. A TV falra való szereléséhez használj VESA szabványú tartót, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 43
Televízió 43

43" Samsung QE43QN90C tévé fő jellemzői

  • A csodálatos Samsung Samsung Neo QLED sorozatú televíziónak hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Nagyszerű vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert kapta
  • Mini LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus biztosítja a tökéletes hanghatásokat
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • További közkedvelt funkciói: mozgáskövető hang
  • Bátran böngéssz a sorozatok és filmet széles tárházában olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint Canal+, Xbox Game Pass és Vodafone TV

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung TV köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. A helyi fényerő szabályozás és kontraszt fokozása érdekében a Mini LED technológia több száz vagy akár több ezer zónára van osztva. A helyi fényerő szabályozás-funkció gondoskodik a háttérvilágításról a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen csökkenti a fényerőt, hogy a világos részeken sem következik be minőségromlás.

Televízió 43
Televízió 43

Lélegzetelállító látvány egymilliárd színnel – ez a Neo QLED

Ha valósághű, hihetetlenül dinamikus látványt keresel, amely magával ragad, a Samsung Premium Neo QLED TV a megfelelő választás. A Quantum Matrix technológiát kombinálja a Mini LED háttérvilágítással, amely képes az úgynevezett helyi fényerő-szabályozásra. Ennek köszönhetően a képnek csak egy bizonyos része lesz világos, és a sötét területek teljesen elhalványíthatók vagy teljesen kikapcsolhatók. Ennek értelmében a fekete valóban fekete lesz, és a kép dinamikája egy teljesen új dimenziót ér el.

A TV HDR komptatibilis

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően.

Televízió 43
Televízió 43

Urald az összes játékot ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A remek VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval a játék felejthetetlen élmény lesz. A VRR technológia biztosítja a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, ezenkívül nagyon rövid válaszidőt biztosít a gyors frissítési frekvencia. Eme Samsung TV rendkívül hatékony monitorként működik, és garantálja a sima és folyamatos játékot.

Televízió 43

Használd ki a fejlett Samsung TV összes okos funkcióját

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell külső eszközöket csatlakoztatniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az intelligens funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Érdekes funkció a 360°-os videólejátszás. Így minden irányból tudjuk nézni a videót. Ez lehetőséget ad arra, hogy olyan rejtett részleteket fedezzünk fel, amelyeket a hagyományos videókban nem látnánk.

Nagyszerű választás mindenki számára

Lehetővé tesz olyan kapcsolódási lehetőségeket más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2 és DLNA. A moziszerű hangzásról olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül tesz lehetővé 3D térhangzást. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és valósághűbb lesz. Nem számít, hol kapott helyet a szobában, ez a lenyűgöző Samsung TV érzékeli a tartózkodási helyed, és az audio kimenet beállítása után úgy érzed majd, mintha közvetlenül a képernyő előtt ülnél.

Televízió 43

Fedezd fel a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a fejlett Samsung QLED TV le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális szkennelési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

62 × 96,1 × 22 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli magasság:

55,9 cm

Tömeg:

13 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC és Kettős

Be- és kimenetek:

HDMI 2,1

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Canal+, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek HDMI 2.1
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 96,1 cm
Magasság 62 cm
Mélység 22 cm
Magasság talp nélkül 55,9 cm
Tömeg 13 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Ezüst

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR176l4d
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE43QN90CATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15