Oldal frissítése

43" Philips 43PUS6262

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Philips 43PUS6262


A Philips 43PUS6262 nem csak egy közönséges TV, hanem egy 4K Ultra HD felbontású fejlett funkciókat és legújabb technológiákat egyesítő csúcsmodell! A funkcionalitás és az okoseszközök minden tulajdonsága megtalálható benne. Ultra vékony, elegáns kialakítás, mely a nappalid lehengerlő díszévé válhat! Nem szabad figyelmen kívül hagyni a kétoldali Ambilight háttérvilágítást sem. Az izgalmas háttérvilágítással extra hangulatot teremt, akármilyen filmet is nézzünk vagy egyéb tevékenységeket végezzük rajta! Alakítsd nappalid a legmodernebb technológiák szerint, próbáld ki a Philips Ambilight televíziót!


Legfontosabb jellemzői:

  • Smart TV technológia
  • Micro Dimming 
  • 4K Ultra HD felbontású - a borotvaéles kép
  • Kétoldalú Ambilight háttérvilágítás
  • HDR Plus támogatás
  • H.265 / HEVC

Intelligens háttérvilágítás

A Micro Dimming technológia valós időben, azonnal elemzi a megjelenített képet, a képernyő 6400 különböző pontján. Ezen adatok alapján állítja be a háttérvilágítás intenzitását, ennek eredményeképp tökéletes kontrasztot, hangsúlyt és képminőséget biztosít számunkra, hogy a filmnézés élménye maximális legyen!


HDR Plus képmegjelenítés:

A "High Dynamic Range Plus" a legújabb képmegjelenítő szabvány, ami minden filmrajongó kedvencévé válik. Elhozza otthonunkba a tökéletes színeket, kontrasztokat, képminőséget, élénk színeket. A kiváló minőségű képi élményért mostantól nem kell a moziig menned, varázsold otthonodba az igazi filmes élményt!


Nagy felbontás:

A 4K Ultra HD panel 4-szer nagyobb felbontású, mint a hagyományos Full HD televíziók. Több mint 8 millió pixel, az egyedülálló Ultra Resolution technológia kiváló képminőséget nyújt, függetlenül a film eredeti forrásától. Kényeztesd magad nagyobb képélességgel, szebb kontrasztokkal, természetes mozdulatokkal, és hiány nélküli hibátlan részletekkel, amiket eléd varázsol!



Smart TV: Fedezd fel ezt a teljesen új világot

fedezd fel a Smárt TV-k világát, és érezd a különbséget. Kölcsönözz filmeket, játssz, hallgass rajta zenét! Vedd fel kedvenc műsoraidat, nézd kedvenc csatornáidat, ahogy eddig még soha!


Pixel Plus Ultra HD

A 4K Ultra HD, a Pixel Plus Ultra HD Philips technológia, amely optimalizálja a képminőséget, és hibák nélküli, tökéletes filmélményt nyújt.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 97,13 cm
Magasság 61,95 cm
Mélység 21,38 cm
Magasság talp nélkül 57,5 cm
Mélység talp nélkül 8,5 cm
Tömeg 9,22 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC389i3
Termékszám:  43PUS6262/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15