Oldal frissítése

43" Gogen TVQ 43X852 GWEB

4,2 5 értékelés
130 090 Ft

43" Gogen TVQ 43X852 GWEB

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ezen Gogen TV. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Azért, hogy a fantasztikus látványon túl nagyszerű hangzásban is részünk legyen, 20W-os hangszóró felel. Ezen Gogen Smart TV a modern Android operációs rendszerrel van ellátva, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. Ha a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 100×100 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 43
Televízió 43

43" Gogen TVQ 43X852 GWEB TV fő jellemzői

  • A csodálatos Gogen TV-vel olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Nagyszerű látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • A nagyszerű hangzásért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett
  • Eme Gogen Smart TV a modern Android operációs rendszert futtatja
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Picture quality indexe 1600 CMR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és DTS Virtual:X biztosítja a mozis hangminőséget
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV és webböngésző
  • Válogatott filmek és sorozatok érhetők el az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player és Vodafone TV

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett. Eme Gogen tévé rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi pixellel van ellátva, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást nyújt, amely alkalmazkodva a kép tartalmához garantálja a legjobb kontrasztot és képalkotást.

Televízió 43
Televízió 43

QLED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Ezen QLED technológiával rendelkező TV kiváló vizuális szórakozást biztosít. A QLED kijelző egyedülálló technológiával büszkélkedhet, amely biztosítja a kompromisszumok nélküli valósághű és éles képi megjelenítést. Garantálja, hogy tökéletesen tiszta képet kapjunk még erős fényben is.

Lehetővé teszi a tartalom HDR formátumban való megjelenítését

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10 és Dolby Vision. A HDR10 a kép fényerejét a legnagyobb fényerejű jelenetnek megfelelően állítja be. Hála a Dolby Vision technológiának, ragyogó színeket élvezhetünk még maximális fényerő mellett is. A képfeldolgozási index jelzi a TV általános képminőségét, melynek értéke 1600 CMR.

Televízió 43
Televízió 43

Használd ki a modern Gogen TV összes okos tulajdonságát

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Az aktuális verzió HbbTV. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Az smart funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás mindenki számára

Lehetővé tesz olyan vezeték nélküli kapcsolatokat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast és Chromecast. A moziszerű élményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást tesz lehetővé több csatornán keresztül. Az egyik csatornán például a lövés hallható, a másikon pedig a fegyvermechanika hangja, ennek hála a hang térbeli terjedése lényegesen pontosabb és hitelesebb lesz.

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a fejlett Gogen QLED TV elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmassá válni a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat.

Méretek:

62,5 × 97 × 23,5 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

57 × 7,5 cm (ma×mé)

Tömeg:

9,12 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 97 cm
Magasság 62,5 cm
Mélység 23,5 cm
Magasság talp nélkül 57 cm
Mélység talp nélkül 7,5 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 50 cm
Tömeg 9,12 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Kód:  WG9542b7a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TVQ 43X852 GWEB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05