Oldal frissítése

40" Sharp LC 40FG5342

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

40" Sharp LC 40FG5342

Dőljön hátra kényelmesen a kanapén, és élvezze családjával együtt a kedvenc filmjét! A 102 cm képátmérős, LED háttérvilágítású Sharp LC-40FG5342 televízió ideális választás közepes méretű szobákba. A LED-technológia és a 200Hz-es képfrissítési ráta  jóvoltából jobb képminőséget, lenyűgözően részletes képeket élvezhet. Ráadásul az A+ energiaosztályba tartozó készülék fogyasztása rendkívül kedvező. 

Főbb termékjellemzők 

  • Intelligens Full HD TV 40"-es képátlóval
  • DVB-T2/S2/C H.265/HEVC támogatással
  • Active Motion 200 technológia a gyönyörű és színgazdag képért
  • ACE PRO - jobb képfeldolgozás
  • Csúcsminőségű Harman Kardon hangrednszer (20 W)
  • Miracast technológia a képernyőtükrözésért és Netflix támogatás
  • Energiaosztály: A+
  • Sokféle csatlakoztatási lehetőség

Ragyogó Full HD kép és kiváló hangzás

Akár akciófilmet, akár sporteseményt néz, nincs bosszantóbb a szakadozó képnél. Az Active Motion technológia azonban gondoskodik az egyenletesen mozgó képekről. A kiváló minőségű képhez remek hangzás is társul: a Sharp LC-40FG5342 20 W-os hangszórókkal van felszerelve, a Harman Kardon által kifejlesztett hangrendszer pedig olyan hangzásélményt biztosít, hogy nappalijában moziban érezheti magát. 

Alkalmazások és szórakoztató tartalom a Sharp képernyőn

Az AQUOS NET+ technológia a kulcs Sharp LC-40FG5342 segítségével elérhető alkalmazások és internetes szolgáltatások világába. Számos alkalmazás várja, hogy kipróbálja a felhasználó. Az alkalmazások okos eszközök segítségével is vezérelhetők. A televízió több órnyi szórakozást garantál. Különösen gazdag tartalmat kínál a fizetős Netflix, amely csatornán világhírű filmeket és sorozatokat láthat. 

Antenna, kábeltévé és műholdvevő is csatlakoztatható hozzá

A Sharp LC-40FG5342 háromféle forrás vételére is alkalmas  digitális tuner: képes a DVB-C kábeltévé vételére, és támogatja a fejlett HEVC/H.265 kódolást is, amely az  antennás műsorszórás új szabványa lesz. Mivel támogatja a DVB-S2 szabványt is, ezért műholdas adások vételére is alkalmas. A televízión található CI+ kompatibilis CI modul, amelybe beilleszthető az előfizetéses kábeltévé adások vételéhez szükséges kártya – ezt a lehetőséget a kábeltévé-előfizetők nagyra fogják értékelni. 

Probléma nélkül csatlakoztatható hozzá több eszköz is

A készülék hátlapján három HDMI csatlakozó is található több eszköz csatlakoztatásához. Így egyáltalán nem jelent problémát játékkonzol, DVD/Blu-ray lejátszó/felvevő vagy műholdvevő csatlakoztatása sem. Ha éppen nem akad  kedvére való műsor, mi sem egyszerűbb, mint videót feltölteni. Azonban a nagy méretű videókazetták kora elmúlt, és elegendő egy flashdisket csatlakoztatnia a két USB csatlakozó egyikébe. Az USB-portokhoz csatlakozva fényképet is nézegethet, vagy zenét is lejátszhat.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 40 " (101,6 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 92,1 cm
Magasság 57,6 cm
Mélység 19,9 cm
Magasság talp nélkül 54,5 cm
Mélység talp nélkül 8,4 cm
Tömeg 11,02 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WSA307r
Termékszám:  LC 40FG5342
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05