Oldal frissítése

40" Gogen TVU 40S298 STWEB

4,7 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

40" Gogen TVU 40S298 STWEB

Az ultra HD felbontás odaláncolja majd tekintetét ahhoz a képernyőhöz, amely a valóságnál is élethűbb képvilágot biztosít Önnek!  A GoGen TV képernyője eddig még nem látott részletgazdagsággal várja Önt., amely szó szerint életre kel a képernyőn! A kijelző 16:9-es képaránnyal rendelkezik és képes 3840 × 2160 kéépontos felbontást megjeleníteni, ami négyszer több, mint Full HD elődje tudása volt. Jelenleg ez a legjobb elérhető képminőség, amit otthon is élvezhet. Világosság, élesség és simaság jellemzi az akciójelenetek képvilágát, amit az erőteljes 800 Hz frekvenciájú CMP képalkotási technológiának köszönhető.

Legfontosabb jellemzők

  • Finoman éles, tiszta képek 4K felbontásban
  • Nagy sebességű feldolgozás (CMP 800Hz)
  • Hangszórók  (támogatás H.265 / HEVC)
  • A TV vezérlése táblagépen vagy telefonon
  • Élő műsor nézése táblagépen vagy telefonon
  • Internet hozzáférés különböző hálózatokon (LAN, WiFi)
  • Könnyű streaming az otthoni hálózaton
  • Online tartalom megtekintése a HbbTV, YouTube, Voyo...

A jövő készüléke

A televízió speciális cseh Radiokomunikace vizsgálaton is átment, illetve  DVB-T2 hitelesített. A jövőbeli tulajdonos biztos lehet benne, hogy már az első használatkor kiváló digitális képet kap majd a DVB-T2're vételkörzetben. Akkorra már minden bizonnyal készen áll majd a változásra, amit ez a készülék elhozhat Önnek is, és még a hangolásra sem kell időt szánnia.  A DVB-S2 Skylink Ready tanusítvánnyal is rendelkezik, így azonnal használhatja a legújabb műholdas szolgáltatásokat.

Otthoni hálózat

Egyszerűen csak dőljön hátra és használja ki a végtelen rendelkezésére álló internetes tartalmat. Nyissa meg az internetböngészőt amely számos hasznos funkcióval van kiegészítve, mint  például a YouTube, a Facebook, a Twitter és még sok más. Az otthoni források multimédiás fájljainkat DLNA univerzális szabványon keresztül hasznosítják, így a tartalmak átvitele egy NAS és egy laptop segítségével történik. Használja a Miracastot-ot és hagyja, hogy a telefon tartalma megjelenjen közvetlenül a TV képernyőn.

Egy kis extra

A TV támogatja a HbbTV-t, így olyan ajánlatokat is kaphat, mint a szabad hozzáférés a teljes CT iVysílání archívumának , amely közel 10 évnyi videót  foglal magában. A fiatalabb közönség számára is hozzáférhető gyermek programok is elérhetőek: iVysílání: kids nevű programjai. A VOYO tartalmaz egy alkalmazást, amelyen keresztül már több mint kétezer film, eredeti Nova TV programok és exkluzív NOVA SPORT sportesemények is hozzáférhetőek .

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 40 " (101,6 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 92,5 cm
Magasság 59 cm
Mélység 23 cm
Magasság talp nélkül 92,3 cm
Mélység talp nélkül 9,8 cm
Tömeg 8,28 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WG9540a52
Termékszám:  GOGTVU40S298STWEB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15