Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

32" TCL 32ES580

4,5 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" TCL 32ES580

Android Smart TV

Az Android TCL 32ES580 TV egy 82 cm-es, kiváló minőségű LED-es kijelzővel és HD felbontással rendelkezik, amely az összes részletet elképesztően élénk színekben jeleníti meg. Az Android 8.0 lehetővé teszi a végtelen multimédiás szórakozást és a kedvenc Google Play, Netflix és Youtube szolgáltatások elérését. Mindezeket egy vonzó, vékony kialakítású TV-ben rejtették el, amely nagyszerű kiegészítővé válik a modern otthonokban.

Vonzó és vékony kialakítás

Az ultra vékony kialakítás vonzó, fém lábakkal ötvözi a maximális funkcionalitást és az elegáns minimalista megjelenést, amibe azonnal bele lehet szeretni!

Elegáns vékony keret

A TV karcsú és ultra-vékony kerettel rendelkezik, amely kitűnő megjelenést és akadálytalan látványélményt biztosít, ahol minden figyelem a képernyőre fordul.

A HDR-tartalom támogatása

A HDR technológia elképesztően részletes képet nyújt gazdagabb kontraszttal és élénkebb színekkel. Egy egyedülálló algoritmus segítségével a TV-kijelző háttérvilágítása automatikusan kivilágosodik vagy elhalványul, hogy növelje a képernyőn megjelenő tárgyak maximális fényerejét a gazdagabb kontrasztarány érdekében.


Android TV

Android operációs rendszer

Az Android TV-vel hozzáférhet a multimédiás szórakoztatás világához. Fedezze fel a filmeket, játékokat, zenét és sok izgalmas alkalmazást, hogy új dimenziókat fedezzen fel. Természetesen internetes hozzáférés is elérhető egy webböngészőn keresztül, és támogatja a népszerű VOD szolgáltatásokat.

Hangvezérlés

Hangvezérlés

Keresse meg kedvenc tartalmát hangkereséssel. Csak nyomja meg a távirányító gombját, és kérje hangosan, amit látni szeretne. Nincs bonyolultabb szövegbevitel vagy menü navigáció. Most már egy pillanat alatt elérheti a kívánt alkalmazásokat vagy videókat.

Chromecast technológia

Chromecast technológia

A Chromecast lehetővé teszi, hogy kedvenc videóit, játékait és alkalmazásait a mobileszközről közvetlenül a TV képernyőjére vigye a legmagasabb minőségben. Egyszerűen nyomja meg a Cast gombot az Android vagy iOS mobileszköz képernyőjén.

A Google Play

Google Play

TCL 32ES580korlátlan elérést biztosít a Google Playen található filmekhez, televíziósorozatokhoz és sporteseményekhez. Továbbá több ezer alkalmazáshoz és játékhoz érhető el, amelyeket azonnal telepíthet. A Google Play gondoskodik a családtagok végtelen szórakozásáról.

Youtube

Youtube

A YouTube segítségével megtekintheti a világ minden tájáról érkező videó trendeket - a legforróbb zenei videóktól kezdve a játékhíreken át a világban történő eseményekig stb. Jelentkezzen be kedvenc csatornáiba, ossza meg barátaival, és nézze meg a tartalmakat bármelyik eszközön.

Netflix

Netflix

A szórakoztató ajánlatok közé tartozik az egyik legnépszerűbb TV-állomás támogatása, sok népszerű tartalommal. A Netflix mindenkinek kínál valamit. Megtekintheti kedvenc TV-műsorait, beleértve a díjnyertes eredeti Netflix sorozatokat, filmeket és dokumentumfilmeket.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit, Komponens
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 72,2 cm
Magasság 48 cm
Mélység 19 cm
Magasság talp nélkül 43,5 cm
Mélység talp nélkül 7,5 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 55,6 cm
Tömeg 4,3 kg
VESA felfüggesztés 100×200

Szín

Szín Szürke
Kód:  WK690a12
Termékszám:  32ES580
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20