Oldal frissítése

32" Sharp LC 32HG5342

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Sharp LC 32HG5342

Helyezze magát kényelembe a kanapén, és élvezze egész családjával kedvenc filmjeit. A LED-es háttérvilágítással, és 81 cm-es képátlóval érkező Sharp LC-32HG5342 TV tökéletes közepes méretű szobákhoz. A LED technológia hozzájárul a jobb képminőséghez, és a 200 Hz-es frekvencia elképesztően sima képet ad. Ez a TV nem csak a kitűnő képminőséget tudja biztosítani, hanem az A+ energiatakarékossági osztályt is megkapta. 

A Sharp LC-32HG5342 legfontosabb jellemzői

  • Egy okos 32" képátlós HD TV
  • DVB-T2/S2/C tuner, H.265/HEVC támogatás
  • Active Motion 200 a gyönyörűen sima és éles képekért
  • ACE PRO - továbbfejlesztett képfeldolgozás
  • Miracast tükrözés és Netflix támogatás
  • A+ energiaosztály
  • Rengeteg csatlakozó

Nagyszerű képhez nagyszerű hang dukál

Akár akciófilmet, akár sportközvetítést néz, egy homályos kép könnyen el tudja rontani az estéjét. Az Active Motion technológia garantálja a dinamikus, sima és éles képet. De még a legnyagszerűbb képhez is kiváló hang dukál. Éppen ezért a Sharp LC 32HG5342 két 16W-os hangszóróval van ellátva. A hangrendszer, amelyet a Harman Kardon cég fejlesztett ki, kiváló minőségű élményt nyújt, amely elhozza a mozit a nappalijába. 

Szorakoztató alkalmazások halmaza várja

Az AQUOS NET+ technológia megnyitja az utat az alkalmazások és más internetes szolgáltatások tárházához. Számos alkalmazás várja, hogy kipróbálja. Ezen felül TV-jét irányíthatja egy okos eszközéről is. Ez a TV számtalan óra szórakozást nyújt. A legtöbb szórakozást talán a Netflix nyújta. Egy Netflix előfizetés garantálja önnek a legjobb filmeket és sorozatokat.

A DVB-T2/S2/C vétel, antennán, műholdon és kábelen keresztül

A Sharp LC-32HG5342 TV egy hármas digitális tunerrel van ellátva, DVB-C kábel és DVB-T2 digitális jelek vételére. Emellett támogatja a fejlett HEVC/H.256 kódolást is, amely a jövő antennás adóinak sugárzási szabványa lesz. A műholdas adások DVB-S2 szabványa szintén támogatott. Egy, a kábeles előfizetői kártyákhoz használt CI+ foglalat szintén helyet kapott. 

Zökkenőmentes csatlakozás

A Sharp LC-32HG5342 TV-n található három HDMI foglalat, így külső eszközöket is csatlakoztatni tud. A külső lejátszók, játékkonzolok és műholdas vevők csatlakoztatása soha nem volt ilyen egyszerű! Ha nem tudja elkapni kedvenc műsorát, nincs más dolga, mint felvenni azt. De ne féljen, a nagy videokazetták korszaka már rég elmúlt, mindössze egy pedrive-ra lesz szüksége, amelyet a TV két USB portjának egyikébe dug be. Az USB portok még hasznosak, ha fotókat szeretne kivetíteni, vagy zenét szeretne hallgatni.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,22 cm
Magasság 47,15 cm
Mélység 17,9 cm
Tömeg 5,28 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WSA255f8
Termékszám:  LC 32HG5342
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05