Oldal frissítése

32" Sharp LC 32CHG6022

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Sharp LC 32CHG6022

Dőljön hátra a kanapén, és élvezze kedvenc filmjével a nagy családi szórakozát. A Sharp LC-32CHG6022 81 cm-es LED háttérvilágítással ideális megoldás közepes méretű szobákhoz. A LED technológia jobb képminőségével és 200Hz-es feldolgozási frekvenciájával gyönyörűen sima képet biztosít. A televízió nézője nem csak a képminőséget fogja élvezni, hanem energiát is megtakarít az A + kategóriának megfelelően.

A TV Sharp LC-32CHG6022 főbb jellemzői

  • HD smart TV 32" képátlóval
  • DVB-T2 / S2 / C H.265 / HEVC támogatással
  • Aktív Motion 200 szép sima és zökkenőmentes kép
  • ACE PRO - javított képfeldolgozás
  • Harman Kardon Top Sound System (20 W)
  • Miracast Tükrözés és Netflix támogatás
  • Energiatakarékos A + osztály
  • Gazdag kapcsolódási lehetőségek

Nagyszerű képhez nagyszerű hangot

Akár akciófilmet, akár sporteseményt néz, semmi nem tudja úgy elrontani az örömét, mint egy szaggatott kép. Az Active Motion technológiának köszönhetően azonban a dinamikus kép szép sima és zökkenőmentes. De remek hangzásra is szükség van a nagyszerű képhez, így a Sharp LC 32CHG6022 20 W-os hangszórókkal van felszerelve. A hangrendszert a Harman Kardon fejlesztette ki, hogy olyan hangminőséget nyújtson, amely csúcsminőségű moziélményt biztosít a nappaliban

Alkalmazások és szórakozás a képernyőn: ez a Sharp LC-32CHG6022

Az AQUOS NET + technológia megnyitja a kaput az LC-32CHG6022-n keresztül elérhető alkalmazások és internetszolgáltatások világába. Számos alkalmazás várja a tesztelést. Lehetősége van arra, hogy az intelligens eszközeiről irányítsa az alkalmazást. Ezzel a TV-vel számtalan órányi szórakozást élvezhet. A különösen gazdag Netflix-hez is hozzáférést biztosít, ahol filmek és világhírű sorozatok is nézhetők díj ellenében.

A DVB-T2 / S2 / C antennán, műholdon és kábelen keresztül érkezik

  A Sharp LC-32CHG6022 egy hármas digitális tuner DVB-C kábellel és digitális DVB-T2 fejlett HEVC / H.265 kódolással, amely az antennát fogadja. A műholdas közvetítések fogadásához DVB-S2 támogatás nem szükséges. Kiegészítő CI + slot a fizetős kártya beillesztéséhez, amelyet minden bizonnyal a kábeltelevíziós felhasználók is ismerni fognak.

Gond nélküli csatlakoztathatóság a TV Sharp LC-32CHG6022-hez

Ha több eszközt csatlakoztat a Sharp LC-32CHG6022 készülékhez, hátul egy hármas HDMI-kábelt talál. A játékok, konzolok vagy műholdvevő csatlakoztatása nem probléma. Ha nem adják a kedvenc műsorát, semmi sem könnyebb, mint feltölteni. A nagy videokazetták kora lejárt, és egy pendrive elegendő ahhoz, hogy a két USB egyikéhez csatlakoztassa. Az USB portok szolgálnak fotók nézegetéséhez vagy zenehallgatáshoz is. 

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,22 cm
Magasság 46,65 cm
Mélység 15,96 cm
Magasság talp nélkül 43,12 cm
Mélység talp nélkül 8,4 cm
Tömeg 5,28 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WSA255f7
Termékszám:  LC 32CHG6022
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20