Oldal frissítése

32" Samsung Smart Monitor M8 Sunset Pink

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Samsung Smart Monitor M8 Sunset Pink



Samsung Smart Monitor M8 Warm White intelligens monitor 32"-es képátlóval



Nézz, játssz és élj stílusosan

Minden, amire szükséged van, ott van a képernyődön. Nézhetsz, dolgozhatsz és cseveghetsz - mindezt külön PC vagy laptop csatlakoztatása nélkül. Kedvenc tartalmaid, produktivitású és videohívási alkalmazásaidat közvetlenül a Samsung Smart Monitor M8 készülékbe építettük be, amelyet öröm használni.



A Samsung Smart Monitor M8 támogatja a zökkenőmentes mobilkapcsolatot a DeX-szel

A Samsung folytatja az intelligens monitorok sikeres modellsorozatát. A Samsung Smart Monitor M8 egyfajta köztes termék az okostévé és a klasszikus monitor között, mert bár nem tartalmazza a klasszikus TV-programok hangolását, a Samsung Smart Monitor M8 integrált Tizen operációs rendszerrel rendelkezik, amely számos multimédiás alkalmazást tudhat a magáénak. Beleértve a Samsung DeX vagy az Apple AirPlay 2 támogatását is. A Samsung saját fejlesztésű videó- és hangstreaming megoldása a DeX nevet viseli. Ennek a funkciónak köszönhetően a Smart Monitor M8 PC csatlakoztatása nélkül is használható. Egy kompatibilis okostelefon mindent elintéz. Így dolgozhatsz vagy játszhatsz, miközben videókat nézhetsz a nagy képernyőn.




Vezéreld okosotthonodat

A Samsung Smart Monitor M8 intelligens monitort otthoni vezérlőközponttá alakíthatod, ha a Samsung SmartThings alkalmazással összekapcsolod otthoni IoT eszközeiddel. Lazíts a fények lekapcsolásával, a redőnyök lehúzásával és a termosztát ideális hőmérsékletre állításával, mindezt a Smart Monitor segítségével, hogy tökéletesen nyugodt legyen az estéd.



A Samsung Smart M8 levehető Full HD kamerával rendelkezik

Vegyél részt bármilyen beszélgetésben. A SlimFit dönthető kamera lehetővé teszi a tökéletes szög kialakítását, amikor olyan népszerű videohívó alkalmazásokat használsz, mint a Google Duo, amely közvetlenül a Samsung Smart Monitor M8-on keresztül érhető el. Ezenkívül a kamerafedél és a teljes kikapcsolás lehetősége mindig tökéletesen védi a privát szférádat.



Kényelmes csatlakoztathatóság USB-C-vel

Egyszerűen csatlakoztass egy USB-C csatlakozóval rendelkező modern laptopot a Samsung Smart Monitor M8 monitorhoz. Ez nem csak videót, hanem hangot is továbbít, sőt, akár 65 W teljesítményt is. Az egycsatlakozású architektúra kellemes munkakörnyezetet biztosít, amely világos és egyszerű.




Távoli munkavégzés otthonod biztonságából a Samsung Smart M8 készülékkel

Sok vállalat használja az Office 365 alkalmazásait kommunikációra. Ezt a felhőalapú csomagot a Samsung Smart M8 monitor számítógép nélkül is támogatja.



Széles látószögű játékélmény a Samsung Smart M8 monitoron

Nézd meg játékgyőzelmeidet maximális minőségben a Samsung Smart M8 monitoron. Állítsd a képernyődet 21:9-re, és fedezd fel a játékjelenetek rejtett oldalait az Ultrawide Game View segítségével. Mostantól futballozás közben a pálya nagyobb részét láthatod a kapukig. A vezetői játékokkal pedig természetes és mindenre kiterjedő rálátást kapsz az útra.



A Samsung Smart M8 támogatja a hangvezérlést

Az intelligens távirányító hangalapú vezérlést biztosít Bixby vagy Amazon Alexa segítségével. Ez még kényelmesebbé teszi a Samsung Smart M8 monitor kiválasztott funkcióinak vezérlését.



A csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése

A Samsung Smart M8 monitor egyedülálló Automatic Source Switch Plus funkcióval rendelkezik, amely azonnal felismeri a csatlakoztatott képforrást. A monitor menüjében semmit sem kell átállítanod.


Ragyogó kép HDR10+ támogatással

Az UHD felbontás biztosítja, hogy minden megtekintett tartalom tele legyen finom, éles részletekkel. A HDR10+ támogatás egymilliárd színnel és 99%-os sRGB lefedettséggel világosabb és sötétebb jeleneteket hoz létre a kiegyensúlyozottabb beállítások érdekében a képminőség feláldozása nélkül. Így ideális minőségben élvezheted a filmeket vagy a játékokat. Vagyis pontosan úgy, ahogyan azt az alkotók tervezték.


Samsung Smart M8 és Apple AirPlay 2

Az Apple AirPlay integrációval vezeték nélkül csatlakoztathatsz Apple-eszközöket a Smart Monitor M8 készülékhez, és nagyobb képernyőn nézheted azokat. Élvezd kedvenc tartalmaidat iPhone-odról, iPad-edről és Mac-edről a Smart Monitoron, és tükrözd az alkalmazásokat, dokumentumokat és webhelyeket.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Pontos felbontás 3840 × 2160

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel VA
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 4 ms
Maximális fényerő 400 cd/m2
Natív kontraszt 2500:1
Kijelző felülete Matt

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, USB-C
Grafikus interfész szabványok HDMI 2.0
HDMI 1 ×
USB-C 2 ×

Színlefedettség

sRGB 99 %

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free, Power Delivery, Automatikus fényerő szabályozás, SMART
Felszerelés Hangszórók, Webkamera
Maximális Power Delivery teljesítmény 65 W
Alkalmazások Disney+

Szín

Szín Rózsaszín

Méretek és tömeg

Szélesség 71,4 cm
Magasság 57,6 cm
Mélység 20,4 cm
Tömeg 6,7 kg

Csomagolás

Kábelek a csomagban HDMI, USB-C

Energiacímke 2021

Kód:  WH605G6b1c
Termékszám:  LS32BM80PUUXEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15