Oldal frissítése

32" Samsung ViewFinity S70A

4,5 7 értékelés
130 990 Ft

32" Samsung ViewFinity S70A


A Samsung S70A egy innovatív, kiváló minőségű kijelző

A Samsung S70A egy modern monitor 32"-es VA kijelzővel és UHD felbontással. A Full HD felbontáshoz képest 4× nagyobb pixelsűrűség jellemzi, ennek köszönhetően nagyszerű, részletgazdag és éles képvilágot élvezhetsz. A játékok és a multimédia mellett a Samsung S70A monitor ideális bármilyen professzionális munkavégzéshez is.



Elengedhetetlen 4K felbontás

A Samsung S70A monitor 4K felbontásának köszönhető simább képe több előnyt tartogat számodra. A grafikusok nagyra értékelhetik a pontosabb grafikai beállítások illetve a nagyobb virtuális tér lehetőségét a különféle eszközök számára. Azonban a monitor másoknak is számos előnyt kínál nagy felbontásával a különböző tevékenységek során. Az Excel táblázatokban sokkal több cellát, a World szövegszerkesztőben pedig több oldalt tekinthetsz meg írás közben, utóbbinál számíthatsz még a részletesebb betűtípusra illetve asokkal kellemesebb olvasás élményére. Azonban nem feledkeztünk meg a kódolókról és programozókról sem, akiknek a kódok sorainak kényelmesebb elrendezése felfrissülést jelenthet a munka hatékonyságában.



VA panel széles betekintési szöggel

A Samsung S70A monitor képének minősége átlag feletti, mivel a gyártó prémium VA panelt alkalmazott. Ez azt jelenti, hogy nagyszerű megtekintési élmény vár rád bármilyen szögből, élénk és vibráló színárnyalatokkal a színek fakulása nélkül.




Egy milliárd szín a HDR10-zel

A Samsung S70A Téged is lenyűgöz a HDR10 által biztosított fantasztikus grafikájával. A széleskörű színárnyalatokkal a játék jelenetei még élénkebbnek hatnak majd. Élvezd a részletgazdag felbontást mély és élénk színekkel a bármilyen helyzetben páratlan láthatóságért.



A Samsung S70 kíméli a szemedet

Sem a munkavégzés, sem pedig a játék nem okozhat problémát éjjel. A Samsung S70A monitor védi a szemeidet a kékfénytől, amelyet minimálisra csökkentett. A Flicker Free technológiával kiküszöböli a képernyő bosszantó és fárasztó villódzását, így a szemed szükségtelen megerőltetése nélkül koncentrálhatsz a feladataidra.



Fém állvány nagyszerű kivitelben

Állítsd be a Samsung S70A monitor helyzetét az optimális kényelem eléréséhez. A keret nélküli formatervezése, a VESA kompatibilitása illetve a különféle döntés, forgatás és billentés opciókkal lehetővé teszi az elhelyezést bármilyen környezetben. A karcsú fém állványának és a kis mélységének hála még kevesebb helyet foglal el az íróasztalon, így gondoskodik a rendezett és tiszta felületről a munkavégzéshez.


Hozzájárul a fenntartható jövőhöz

A technológiai újítások mellett a Samsung már régóta fordít nagy figyelmet a környezettudatosságra nemcsak a gyártás folyamata során. Pontosan ezért az S70A monitor olyan csomagolásban érkezik, amely praktikus lehet az irodai kellékek számára is. Továbbá a monitor Eco Saving Plus üzemmódot alkalmaz, ez akár 10%-os energiamegtakarítást jelenthet.

Automatikus forrásváltás

Az Automatikus forrásváltás funkcióval a monitor felismeri az újonnan csatlakoztatott eszközöket és megjeleníti a megfelelő jelet. Ezáltal többé már nem szükséges a megfelelő menüpont keresése. A Samsung S70A monitor támogatja a DisplayPort 1.2 és a HDMI 2.0. csatlakozáson keresztül érkező képet.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Pontos felbontás 3840 × 2160

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel VA
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 5 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2
Natív kontraszt 2500:1
Kijelző felülete Matt
Képfrissítési technológia FreeSync

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.2, HDMI 2.0
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 71,7 cm
Magasság 51,9 cm
Mélység 19,4 cm
Tömeg 6,1 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Csomagolás

Kábelek a csomagban HDMI

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Kód:  WH605h7a2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LS32A700NWPXEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15