Oldal frissítése

27" Samsung Odyssey G7

4,6 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Samsung Odyssey G7

Samsung Odyssey G7 prémium gamer monitor 240 Hz-es frissítési frekvenciával

Amennyiben a legjobb minőségben szeretnéd kiélvezni a legújabb játékokat, úgy a Samsung Odyssey G7 monitor megvásárlása szinte kötelező. A gamer monitor Téged is lenyűgöz formatervezésével, QLED kijelzőjével, remek íveltségével és átlag feletti frissítési frekvenciájával.



Csodálatos íveltségével kitölti a játékteret

A Samsung Odyssey G7 monitor kategóriájában a legjobb íveltséggel büszkélkedhet, ennek eredménye a sokkal természetesebb és szélesebb, 1 000 R-s látómező. A kép panorámás íveltsége még tovább fokozza nemcsak a filmnézés élményét, hanem a munkavégzést is, hiszen minden karnyújtásnyira helyezkedik el a képernyőn. A Samsung Odyssey G7 gamermonitorból nem hiányozhat a Flicker Free technológia sem, amely mérsékli a képernyő villódzását és védelmet nyújt a szemeidnek. Ezáltal a szemed kevésbé fárad el, ha a monitort használod.



Tiszta kép QLED kijelzővel

A QLED kijelző a rendkívül ellenálló kvantum pontok egy különleges rétegét alkalmazza a képminőség javításához. Ezt a réteget pedig speciális kék fény teszi teljessé. Ezzel a kombinációval a Samsung Odyssey G7 gamer monitor a lehető legtisztább fehér fényt alkotja meg, emellett a leggazdagabb színpalettát kínálja több mint egymilliárdszínárnyalat megjelenítésével - a hagyományos LED kijelző csupán egy millió színéhez képest.


HDR és WQHD felbontású technológia támogatása

A HDR technológia fokozza a fényerő tartományát, ezáltal pedig a kijelző színspektrumát. Ez kimondottan a nagyon világos vagy sötét jelenetekben fontos, hiszen ezáltal a rejtett részletek egy új dimenzióját tapasztalhatod meg. A Samsung Odyssey G7 monitor megfelel a szigorú HDR 600 tanúsítványnak. A finom WQHD felbontásának hála lenyűgözőrészletgazdagságot és kifogástalanul éles képeket élhetsz át.


Samsung Odyssey G7 monitor exkluzív kialakítással

A Samsung Odyssey G7 monitor valóságos ékköve lehet az íróasztalodnak. Futurisztikus megjelenésével még inkább kihangsúlyozza a remek háttérvilágítását.


Minimális input lag

Zsebeld be a jól megérdemelt győzelmet a Samsung Odyssey G7 gamer monitorral. A hihetetlenül alacsony, 1 ms-os késésével páratlan válaszreakciót biztosít, így még a leggyorsabb ellenfelet sem téveszted szem elől. Ez a késés olyan alacsony, hogy egyenesen az akció kellős közepébe csöppenhetsz közvetlenül a monitor bekapcsolásakor - a perifériákés a játék ugyanis virtuálisan szinte késés nélkül kommunikálnak egymással.



NVIDIA G-SYNC akár 240 Hz-es frekvenciával

A Samsung Odyssey G7 monitor kompatibilis az NVIDIA G-SYNC-el illetve az AMD FreeSync Premium Pro technológiával. Ez azt jelenti, hogy töredezés nélkül élvezheted a legjobb játékokat, amely elsősorban a panel frissítési frekvenciája és a videokártya kimenete közötti szinkronizálásnak tudható be.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)
Felbontás Quad HD
Pontos felbontás 2560 × 1440

Konstrukció

Konstrukció Ívelt

Panel és képernyő technológia

Panel QLED
Képfrissítési gyakoriság 240 Hz
Válaszidő 1 ms
Maximális fényerő 350 cd/m2
Natív kontraszt 2500:1
Képfrissítési technológia G-Sync-kompatibilis, FreeSync

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.4, HDMI 2.0
Adatinterfész szabványok USB 3.2
HDMI 1 ×
DisplayPort 2 ×
USB 2 ×

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free, Kép a képben (PIP)

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

VESA felfüggesztés 100×100

Csomagolás

Kábelek a csomagban DisplayPort, USB

Energiacímke 2021

Kód:  WH605G7
Termékszám:  LC27G75TQSRXEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15