Oldal frissítése

24" Samsung ViewFinity S60UA

4,6 10 értékelés
Szuper ár
91 890 Ft

24" Samsung ViewFinity S60UA


A Samsung S60UA egy innovatív, kiváló minőségű kijelző

A Samsung S60UA egy modern monitor 24"-es IPS kijelzővel és QHD felbontással. A Full HD felbontáshoz képest 1,7× nagyobb pixelsűrűség jellemzi, ennek köszönhetően nagyszerű, részletgazdag és éles képvilágot élvezhetsz. A játékok és a multimédia mellett a Samsung S60UA monitor ideális bármilyen professzionális munkavégzéshez is.



Finom QHD felbontás

A Samsung S60UA monitor QHD felbontásának köszönhető simább képe több előnyt tartogat számodra. A grafikusok nagyra értékelhetik a pontosabb grafikai beállítások illetve a nagyobb virtuális tér lehetőségét a különféle eszközök számára. Azonban a monitor másoknak is számos előnyt kínál nagy felbontásával a különböző tevékenységek során. Az Excel táblázatokban sokkal több cellát, a World szövegszerkesztőben pedig több oldalt tekinthetsz meg írás közben, utóbbinál számíthatsz még a részletesebb betűtípusra illetve asokkal kellemesebb olvasás élményére. Azonban nem feledkeztünk meg a kódolókról és programozókról sem, akiknek a kódok sorainak kényelmesebb elrendezése felfrissülést jelenthet a munka hatékonyságában.



IPS panel széles látószöggel

A Samsung S60UA monitor képének minősége átlag feletti, mivel a gyártó prémium IPS panelt alkalmazott. Ez azt jelenti, hogy nagyszerű megtekintési élmény vár rád bármilyen szögből, élénk és vibráló színárnyalatokkal a színek fakulása nélkül.



Egy milliárd szín a HDR10-zel

A Samsung S60UA Téged is lenyűgöz a HDR10 által biztosított fantasztikus grafikájával. A széleskörű színárnyalatokkal a játék jelenetei még élénkebbnek hatnak majd. Élvezd a részletgazdag felbontást mély és élénk színekkel a bármilyen helyzetben páratlan láthatóságért.



Az USB-C-vel öröm a munkavégzés

A Samsung S60UA monitorral búcsút inthetsz a rendetlenségnek az íróasztalon. A monitorhoz tartozik egy multifunkcionális USB-C port, amely nem csak a laptop tápellátásáról gondoskodik, hanem emellett a videó és az audiojelek továbbításáról is. A több USB 3.0 porttal pedig csatlakoztathatod a készülékeidet közvetlenül a monitorhoz a még letisztultabb és rendezettebb munkafelület eléréséhez.



A Samsung S60UA kíméli a szemedet

Sem a munkavégzés, sem pedig a játék nem okozhat problémát éjjel. A Samsung S60UA monitor védi a szemeidet a kékfénytől, amelyet minimálisra csökkentett. A Flicker Free technológiával kiküszöböli a képernyő bosszantó és fárasztó villódzását, így a szemed szükségtelen megerőltetése nélkül koncentrálhatsz a feladataidra.



Fém állvány nagyszerű kivitelben

Állítsd be a Samsung S60UA monitor helyzetét az optimális kényelem eléréséhez. A keret nélküli formatervezése, a VESA kompatibilitása illetve a különféle döntés, forgatás és billentés opciókkal lehetővé teszi az elhelyezést bármilyen környezetben. A karcsú fém állványának és a kis mélységének hála még kevesebb helyet foglal el az íróasztalon, így gondoskodik a rendezett és tiszta felületről a munkavégzéshez.



A Samsung S60UA támogatja a FreeSync-et

Az AMD Radeon FreeSync technológia garantálja a kivételesen sima, gyors és akcióban dús játékot zavaró laggolás nélkül. A 75 Hz-es dinamikus frissítési frekvencia tökéletesen tiszta játékot nyújt akadás nélkül még a legnagyobb igényű jelenetekben is.



Hozzájárul a fenntartható jövőhöz

A technológiai újítások mellett a Samsung már régóta fordít nagy figyelmet a környezettudatosságra nemcsak a gyártás folyamata során. Pontosan ezért az S60UA monitor olyan csomagolásban érkezik, amely praktikus lehet az irodai kellékek számára is. Továbbá a monitor Eco Saving Plus üzemmódot alkalmaz, amely akár 10%-os energiamegtakarítást jelenthet.



Automatikus forrásváltás

Az Automatikus forrásváltás funkcióval a monitor felismeri az újonnan csatlakoztatott eszközöket és megjeleníti a megfelelő jelet. Ezáltal többé már nem szükséges a megfelelő menüpont keresése. A Samsung S60UA monitor támogatja a DisplayPort 1.2, a HDMI 1.2 és USB-C-n keresztül érkező képet.




Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 24 " (60,96 cm)
Felbontás Quad HD
Pontos felbontás 2560 × 1440

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 75 Hz
Válaszidő 5 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1
Kijelző felülete Matt
Képfrissítési technológia FreeSync

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, USB-C, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
Adatinterfész szabványok USB 2.0
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×
USB-C 1 ×
USB 3 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Pivot
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 54,3 cm
Magasság 53,1 cm
Mélység 19,7 cm
Tömeg 4,9 kg
VESA felfüggesztés 75×75

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Kód:  WH603r3c2a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LS24A600UCUXEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20