Oldal frissítése

yeelight

Yeelight világítás

Yeelight: Nézd a világot új megvilágításban

A kínai Qingdaóban található Yeelight 2012 óta van jelen a világpiacon. Elsősorban a beltéri világítás a területe, amely tökéletesen megvilágítja az otthonodat. A Yeelight a LED-es világításra specializálódott, amelyet kényelmesen vezérelhetsz okostelefonoddal. A márka portfóliójában a mennyezeti lámpáktól a kis asztali lámpákig minden megtalálható.

Yeelight izzók

Yeelight okos LED izzók - az egyszerűségükben rejlik az erejük

Ha modernizálni szeretnéd otthonodat, de nem szeretnél egyetlen lámpatestet sem lecserélni, a Yeelight LED-izzók ideális megoldást jelentenek számodra. Változtasd meg a színárnyalatot, tompítsad, kapcsold be és ki - csak egy okostelefonra van szükséged. Az összes okos elektronika már közvetlenül az izzókban van, így a bridge nélkülözhető, ami a legtöbb okos megoldásnál hiánycikk. A Google Assistant vagy az Amazon Alexa hangalapú asszisztensek is támogatottak. Ráadásul az izzók nem fogyasztanak többet 10 W-nál.

Yeelight mennyezeti világítás minden otthon számára

A Yeelight mennyezeti lámpák finom kialakításuknak köszönhetően ideális választást jelentenek minden helyiségbe. Irányítsad a világítást kényelmesen a mobilalkalmazás segítségével, és válts a különböző üzemmódok között. Választhatsz például a reggeli és déli napsütés, a holdfényt utánzó üzemmód vagy akár a romantikus esti, egy pohár bor melletti világítás között.

Yeelight mennyezeti világítás
Yeelight éjszakai fény mozgásérzékelővel

Yeelight LED szalagok és kiegészítők

Szeretnéd, ha monitorod, tévéd vagy konyhád gyönyörű háttérvilágítást kapna? Akkor a Yeelight LED szalagok pont neked valók. Könnyedén meghosszabbíthatod őket akár 10 méterre is, és 16 millió szín közül választhatsz. Éjjeli fényt és vezeték nélküli töltőt szeretnél egyben? És hogy még jobb legyen a helyzet, mozgásérzékelővel ellátott, újratölthető éjszakai fényt is kínálunk. Fedezd fel a kütyüket a még jobb életért. Menj a Yeelight oldalra.

Paraméterek módosítása
161 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10