Oldal frissítése

Yeelight Smart Wireless Dimmer

4,4 24 értékelés
7 290 Ft

Yeelight Smart Wireless Dimmer

A Yeelight Smart Wireless Dimmer WiFi Switch egy nagyszerű eszköz a Yeelight okos lámpák manuális vezérlésére alkalmazás használata nélkül. A gomb megnyomásával bekapcsolhatod a fényeket, elforgatásával tompíthatod vagy világíthatod a fényt, és a gombot lenyomva tartva megváltoztathatod a színt, ha a vezérelt eszköz támogatja ezt. Ez ideális olyan idősek vagy gyerekek számára, akik nem jönnek ki az okod alkalmazásokkal. A ragasztócsíkok segítségével a lámpa fúrás nélkül bárhol elhelyezhető, és alacsony energiafogyasztásának köszönhetően a kapcsoló akár 36 hónapig is üzemelhet egyetlen CR2032 elemmel, normál, napi 40 ciklusos használat mellett. A Switch 2019-ben elnyerte a Reddot Awardot, 2020-ban pedig az iF Awardot.

A Yeelight Smart Wireless Dimmer WiFi kapcsoló legfontosabb jellemzői

  • Ideális gyermekek és idősek számára
  • Világításvezérlés Bluetooth vezeték mentes technológiával
  • Könnyű telepítés ragasztószalagokkal
  • Intuitív be- és kikapcsolás, fényerő és szín megváltoztatás

Maradj online és légy okos

A hagyományos fali kapcsolókkal ellentétben, amelyek nem képesek okosan vezérelni a világítást, miután kikapcsoltad őket, a Yeelight Smart Dimmer gyorsan csatlakoztatható néhány Yeelight okos eszközhöz, így a lámpák mindig online lesznek, akár ki vannak kapcsolva, akár be. A kapcsoló lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor irányíthasd a készülékedet. A Yeelight Smart vezeték nélküli dimmer kompatibilis a Yeelight okos mennyezeti lámpákkal, a Yeelight kristály függőlámpával és a Yeelight okos redőnymotorral.


Paraméterek

Használat

Használat Világítás

Tulajdonságok

Rendeltetés Fény
Kód:  YeeLa2138
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  YLKG07YL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10