Oldal frissítése

WowME

WowME okosórák

WowME - okosórák minden alkalomra

A WowME egy fiatal elektronikai márka, amely a legújabb trendeket a megfizethetőséggel ötvözi. Területe az okosórák, amelyet a férfiak, nők és gyermekek számára készült modellek széles választéka, a kiváló ár-érték arány és a kiváló ügyfélszolgálat határoz meg. A WowME márka mindenki számára elérhető, aki dizájnos vagy sportos modellekre vágyik, magas szintű védelemmel, hosszú akkumulátor-élettartammal és az alapvető életfunkciók felügyeletével. Többek között teljes érintőképernyőre, értesítésekre és felhasználóbarát felületre számíthatnak. Válj az idő urává WowME okosórával.

  • Megbízható támogatás Kompatibilis tartozékok és Alza.hu szerviz.
  • 100 000 elégedett ügyfél 2020 óta egy megbízható márka, több mint 100 000 elégedett ügyféllel.
  • Maximális bizonyosság Gyors szállítás, azonnali csere és kiterjesztett garancia.
wowme márka

Miért a WowME okosóra?

A WowME okosórák nemcsak eredeti dizájnjukkal és kellemes árcédulájukkal, hanem olyan funkciókkal is meggyőznek, amelyeket sokkal drágább modellekben találsz. Különösen sportolás közben fogod értékelni őket - magától értetődően van lépésszámláló, kalóriaégetés-számítás, illetve pulzusmérés. Egyes modellek beépített GPS-szel is rendelkeznek az útvonal rögzítéséhez. Amikor pedig nem sportolsz, az alvásminőséget és az alvás időtartamát mérő alvásfigyelő, vérnyomásmérő vagy stresszszint-mérő segít az egészséges életmód fenntartásában.

Ismerd meg a WowME órákat

2020 óta a WowME márka olyan órákat fejleszt, amelyek szó szerint mindenkinek szólnak - akár sportoló vagy, akár szereted a modern technológiát, vagy szeretnéd kipróbálni az okosórák funkcióit nagyobb beruházás nélkül. A WowME széles választékában pontosan azt találod, amit keresel. Már közel 100 000 vásárló bízik a WowME okosórákban, és nem csak a megfizethető ár miatt. Az Alza.hu pártfogását is élvezheted, amely garantálja a gyors kiszállítást, és kompatibilis tartozékokat, a vevőszolgálatot és kiterjesztett garanciát biztosít.

wowme férfi órák
wowme női órák

Férfi és női WowME okosórák

A WowME férfi és női okosórák minden tevékenységre készen állnak. Akár edzőterembe, üzleti megbeszélésre, buliba vagy moziba mész a barátaiddal, kiváló akkumulátoros üzemidővel rendelkező modellek széles választékából választhatsz. Te fogod irányítani a napodat, mert a WowME okosórák telefonoddal való kapcsolatának köszönhetően nem maradsz le semmilyen értesítésről vagy hívásról. És mivel a WowME mindig kínál valami extrát, testre szabhatod az órádat, bárhová is mész - csak cseréld le a szíjat, és a sportos modellből azonnal elegáns modellt varázsolhatsz.

WowME Gyerek okosórák

Szerezz gyermekeidnek egy olyan okosórát, amely SOS-gombbal, geo-fence funkcióval (biztonságos zóna elhagyása) illetve beépített GPS-szel és valós idejű helymeghatározással gondoskodik a biztonságukról a WowME Tracker alkalmazáson keresztül. A 4G-támogatással és saját SIM-kártyával rendelkező modellek emellett lehetővé teszik a telefonálást is. A WowME gyerekórák motiválhatják a gyerekeket a mozgásra, szórakoztató játékokat kínálnak, és játékos szíjakkal örvendeztetnek meg ajándékként. Válogass a piacon kapható gyermekórák legszélesebb választékából.

wowme gyerek órák
Paraméterek módosítása
80 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15