Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

WowME okosórák (smart watch)

WowME okosórák

Légy az időd ura a WowME okosórával

Szeretnénk WOW reakciót kiváltani az emberekből, ezért megnyitjuk a trendi órák világát mindenki számára - felnőttek és gyerekek számára egyaránt - elfogadható áron, sok modern technológiával és kifinomult dizájnnal. A 2020-ban alapított WowME egy fiatal elektronikai márka, amely arra törekszik, hogy mindig valami extrát kínáljon - kiváló ügyfélszolgálattal és támogatással büszkélkedhet a megbízható viszonteladó, az Alza.hu égisze alatt. A WowME a megalakulása óta közel 100 000 vásárló bizalmát érdemelte ki, légy Te is egy közülük, és szerezz be egy WowME okosórát, amely számos funkcióval, magasfokú tartóssággal és hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, és mindez a azonos nevű alkalmazással együtt.

  • Az Alza által tesztelve Biztosság, erről szól az egész. Kiterjesztett garanciát és azonnali termékcserét kínálunk.
  • Értékesítési támogatás Gyors szállításra, kiegészítő szolgáltatásokra, szervizre és problémamentes visszaküldésre számíthatsz.
  • Az ügyfelek bizalma 2020 óta stabil és növekvő piaci szereplő, több mint 100 000 elégedett ügyféllel.
WowME okosórák

Miért egy WowME okosóra?

Sportolás és aktivitások mérése? Nem probléma a WowME-vel. Pontos lépésszámlálóra, kalóriaszámításra, pulzusszám- vagy akár tempómérésre is számíthatsz. Egészséged kézben tartod? Természetesen. A WowME órák figyelemmel kísérhetik alvási szokásaidat, mérhetik a vér oxigéntelítettségét, a vérnyomásodat, a testhőmérsékletedet vagy a stressz-szintedet. Ezen és sok más nagyszerű funkció mellett a WowME okosóra SIM-támogatást, GPS-t, vízállóságot vagy életmentő SOS-gombot is kínál.

Férfi és női WowME okosórák

Olyan órára vágysz, amelyre minden helyzetben számíthatsz? A WowME férfi modelljei viselhetők hivatalos eseményeken vagy klubokban. Számos olyan dizájnt és funkciót találsz, amelyeket könnyen az igényeidhez igazíthatsz. A WowME női karórák elkápráztatják viselőjét diszkrét eleganciával és kifinomult dizájnnal. A cserélhető szíjaknak köszönhetően remek partner lesz az edzőteremben vagy egy üzleti találkozón.

WowME okosórák
WowME gyerek okosórák

WowME gyerek okosórák

A WowME márka a gyermekórák legszélesebb portfólióját kínálja. Válogass a különböző modellek közül, hogy biztonságban tartsd, szórakoztasd vagy egészséges életmódra ösztönözd gyermekeidet. A legkelendőbbek közé tartoznak a WowME Kids 4G órák, amelyek különböző színekben, beágyazott SIM-kártyával, GPS-szel, SOS-gombbal, illetve biztonságos zónából való kilépés funkcióval rendelkeznek. Maradj kapcsolatban gyermekeiddel - a WowME Tracker alkalmazással könnyen megtudhatod, hogy hol vannak.

Paraméterek módosítása
89 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05