Oldal frissítése

Cikkek a viselhető eszközökről

Apple Watch összehasonlítás (2024)

Milyen különbségek vannak az Apple Watch egyes generációi között, és vajon melyik modell a megfelelő a számodra? Erre ad választ átfogó összehasonlításunk, amely minden lényeges információt összefoglal az egyes sorozatokról.

Ultrahuman Ring AIR: okosgyűrű az egészségmegőrzés szolgálatában

Az okoskarkötőket mindenki ismeri, de hallottál már az okosgyűrűről? Az Ultrahuman Ring AIR kiváló minőségű anyagfelhasználással, vonzó funkciókkal és az egészségi állapot részletes nyomon követésével büszkélkedhet. Hogyan működik a gyakorlatban, és miért érdemes viselni?

Az Apple bemutatta a Watch SE, Series 9 és Ultra 2 új generációit

Idén sem maradhatott el a szokásos szeptemberi Apple Keynote, amelyen az iPhone 15 mellett az okosórák is rivaldafénybe kerültek. Egy év elteltével az Apple három különböző modellt mutatott be - az Apple Watch SE (2023), az Apple Watch Series 9, és ami a legfontosabb, az Apple Wacth Ultra 2 órát! Mi bennük az újdonság? Megéri beszerezni az új generációt? És mikortól lesz kapható az új Apple Watch?

Samsung Galaxy Watch 6 – HIVATALOS BEMUTATÓ

A Samsung Galaxy Unpacked esemény július 26-án, helyi idő szerint 13:00-kor került megrendezésre, és számos termékújdonságot hozott magával. Például a Galaxy Watch 6 okosóra új generációját. Több változat közül lehet majd választani, vagy a Samsung az egy modellből álló útvonalat választotta? Cikkünkből megtudhatod.

WowME Gladiator: használati útmutató

A WowME Gladiator egy okosóra, amely számos funkcióval büszkélkedhet. Ezen útmutató segítségedre lesz a kezdeti beüzemelésben.

Corning Gorilla Glass védőüveg - a legújabb verziók, típusok, eredet

Egyre inkább ismert és egyre szélesebb körben elterjedt. Ez a Corning Gorilla Glass védőüveg, amely növeli az okostelefonok, a hordható elektronikai eszközök és még számos egyéb termék ellenállóképességét.

Apple Watch SE 2022 (BEMUTATÓ) – Minimális ár, maximális felszereltség

A várakozásoknak megfelelően az új Apple Watch SE elsősorban a rendkívül kedvező ár/teljesítmény arányával nyűgöz le, ebből adódóan jó esélye van rá, hogy a legnépszerűbb okosórává váljon a piacon...

Apple Watch Series 8 (BEMUTATÓ) – minden felhasználó valóra vált álma

A népszerű Apple Watch sorozat új zászlóshajó változata már ott figyel a boltok polcain. Olvasd el cikkünket, ha kíváncsi vagy, milyen újításokat hoz magával...

Apple Watch Ultra (BEMUTATÓ) - Nagy outdoor meglepetés

Ez az első Apple Watch, amelyet a legszélsőségesebb körülmények közé is magaddal vihetsz. Olvass tovább, hogy megtudj mindent, amit tudnod kell...

Végre megérkezett a fenséges Huawei Watch GT 3 Pro

A Huawei Watch GT 3 Pro a rendkívül népszerű GT 3 sorozat luxusváltozataként robbant be a piacra. Az óra elsősorban a minőségi anyagfelhasználással büszkélkedhet - a 46 mm-es változat titánium testtel és zafírüveggel, a 43 mm-es változat pedig kerámia testtel és szintén tartós zafírüveggel készült.

Apple Watch Series 7 (ÚJDONSÁG) – nagyobb kijelző, ellenállóbb szerkezet és még gyorsabb töltés

Mit hoz a legendás Apple Watch legújabb generációja? Nagyobb kijelző, ellenállóbb konstrukció és új funkciók. Olvass tovább, hogy megtudj mindent, amit az Apple Watch 7-ről tudnod kell. 

A legjobb okosórák 2022 (FRISSÍTETT)

Készítettünk egy áttekintést a jelenleg elérhető legjobb okosórákról. Téged is érdekel valamelyik?

Garmin Instinct 2 (PREVIEW) - egy igazi klasszikus szabadtéri tevékenységekhez végtelen akkumulátor üzemidővel

Most érkezett meg az egyik legnépszerűbb, szabadtéri használatra szánt okosóra második generációja, és szinte minden elképzelhető módon jelentős fejlesztésen ment keresztül az előző generációhoz képest. Vajon a Garmin Instinct 2 a középkategória egyik népszerű darabjává válik?

Huawei Watch GT 3 (BEMUTATÓ) - a fitness órák visszatértek egyenesen Ázsiából

A méltán népszerű Huawei Watch GT 3 fitness óra harmadik generációja érdekes alternatívaként jelent meg a zászlóshajó modellek mellett, mivel az eddiginél fejlettebb sportfunkciókat, jobb navigációt és többszörös akkumulátor-üzemidőt kínál. Cikkünkből mindent megtudhatsz a Huawei Watch GT 3 okosóráról, ami csak érdekelhet.

Garmin Epix (BEMUTATÓ) – Professzionális sportóra AMOLED kijelzővel

A legjobb sportfunkciók, lenyűgöző AMOLED-kijelző és 16 napos akkumulátor-üzemidő. A Garmin Epix úgy tűnik, hogy mindent tud, amit egy sportimádó csak kívánhat.

Garmin Fenix 7 (BEMUTATÓ) - Sportlegenda az eddigi legjobb formában

Sport és outdoor funkciók, páratlan technológiák és érintésvezérlés egyedülálló kombinációja. Mindezt rejti a régóta várt Garmin Fenix 7, amely nem csak a profi sportolók számára lesz egyértelmű választás.

Apple Pay Magyarországon: Hogyan és hol lehet fizetni iPhone és Apple Watch segítségével?

Az iPhone vagy Apple Watch okosóra tulajdonosok bármely kereskedőnél fizethetnek Apple Pay segítségével, ahol elérhető az érintésmentes fizetési mód. Lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan adhatod hozzá a kártyádat az iPhone-hoz vagy az Apple Watch-hoz, és hogyan fizethetsz az Apple Pay segítségével. Azt is elmondjuk, hogy mely eszközökön használható az Apple Pay.

Amazfit GTR 3 és GTR 3 Pro (PREVIEW) - Stílusos társ minden alkalomra

Kivételes design, szuverén felszereltség és vonzó ár/teljesítmény arány. Mindezt az Amazfit GTR 3 és Amazfit GTR 3 Pro okosóra páros képviseli, amelyek megpróbálják megismételni népszerű elődeik sikerét....

Amazfit GTS 3 (PREVIEW) - négyszögletes szépfiú már harmadik alkalommal

A népszerű GTS sorozat harmadik generációja az ellenállhatatlan formatervezés, a kiváló felszereltség és a kiváló ár/teljesítmény arány már jól bevált kombinációját használja. Ez lesz netán az új kasszasiker az 60 000 forint alatti kategóriában?

Apple Watch 7: még nagyobb kijelző

Větší displej. Odolnější konstrukce. Rychlejší nabíjení. A vyspělé funkce jako aplikace Saturace kyslíkem* nebo EKG. Pozdrav svoje zdravější já.
20 További...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10