Oldal frissítése

WOODWICK

WoodWick gyertyák és más illatok

WoodWick: Illatok az egyedi légkörért

Már 2006-tól kellemes illatokat hoznak a Woodwick termékek a háztartásba, amelyek egyedi légkört biztosítanak. A márka kombinálja a kézműves feldolgozást a legjobb modern módszerekkel, mellyel egyedi illat-élményt biztosítanak. A Woodwick emellett gondol a környezetre is és megújuló energiaforrásokat használ - beleértve az organikus kanócokat, természetes viaszokat és lágy esszenciális olajokat. Ha a WoodWick márkától választasz gyertyákat vagy aromaterápiás párologtatókat, mindig egy dizájnos kiegészítőt kapsz, mely nagyszerűen illik a modern, de a hagyományosan berendezett beltérbe is.

WoodWick candles

A WoodWick gyertyák elvarázsolnak az utánozhatatlan illatukkal

A WoodWick gyertyák elvarázsolnak az utánozhatatlan illatukkal és az egyedi, fából készült kanóccal, amely a pattogó tűz hatását kelti. A gyertya nagy részét szójaviasz teszi ki, amely biztosítja a problémamentes és hosszan tartó égést. A WoodWick gyertyák különféle formákra fújt üvegedényekbe kerülnek, melyeket fa fedővel és gumival fednek le, ezáltal az illat nem vész el. A fedél alátétként is használható a gyertya használata során.

WoodWick illatpálcák, melyek hosszú hetekre biztosítják a remek illatot

Intenzív illatra vágysz, mely átjárja az egész háztartást akár több héten keresztül is? Akkor nyúlj a WoodWick illatpálcákat tartalmazó aromaterápiás párologtató után, mely erősen koncentrált illatfolyadékot tartalmaz - semmit sem kell meggyújtani, az illat teljesen kibontakozik a rattan pálcák segítségével. Számos illat és árnyalat kapható, és a gyönyörű, gömbölyded üvegnek köszönhetően egy elegáns beltéri dekorációt is szerzel.

WoodWick illatpálcák
WoodWick gyertyák - ajándékszettek

A WoodWick illatgyertyás ajándékszettel biztos a siker

Egyedi ajándékot keresel, mely minden alkalomhoz illik? A WoodWick 3-6 illatgyertyát és gyertyatartót tartalmaz számos mintával és színben. Az illat egyedi légkört ad a háztartásnak és a dekoratív gyertyatartó tökéletesen kitölti a belteret. Szerezz örömet a hozzád közel állóknak és válaszd a WoodWick illatgyertyákat, amelyek boldoggá teszik az érzékeket és az idő múlásával sem illannak el.

Paraméterek módosítása
229 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05