Oldal frissítése

WOODWICK Spiced Blackberry 609 g

4,8 145 értékelés
9 490 Ft

WOODWICK Spiced Blackberry 609 g

A pihenés és kikapcsolódás pillanatai nem lehetnek tökéletesek, ha azok nem hatnak minden érzékedre. A WOODWICK Spiced Blackberry gyertya bergamott, a jázmin és a szantálfa illatát árasztja, amelyet a ropogó fa lágy hangja egészít ki. A Pluswick kanóc természetes fából készült, szabadalmaztatott alakjának köszönhetően a ropogó tűz hangját utánozza. Varázsolj különleges hangulatot otthonodba a prémium minőségű gyertya segítségével, amely akár 120 órán keresztül a tenger és viola illatával fűszerezett vanília gazdag illatával örvendeztet meg.

A 609 g-os WOODWICK Spiced Blackberry gyertya főbb jellemzői

  • Homokóra alakú, luxus WOODWICK Spiced Blackberry gyertya
  • A bergamott, a jázmin és a szantálfa illatával
  • A legjobb minőségű illat-összetevőket tartalmazza
  • A WOODWICK gyertya akár 120 órán keresztül éghet
  • A Pluswick kanóc természetes fából készült, és a ropogó tűz hangját kelti
  • Elegáns, stílusos üveg

A gyertya kezelése

Az egyedi WOODWICK gyertya gyönyörű lánggal ég, azonban be kell tartani néhány alapvető szabályt a megfelelő és biztonságos égés biztosítása érdekében. Hagyd égni a gyertyát, amíg a viasz meg nem olvad az edény minden oldalán (kb. 30-60 perc), hogy ne alakuljon ki viasztócsa. Ne mozgasd a gyertyát égés közben. Tartsd az égő gyertyát mindig szem előtt, és ne tedd huzatos helyre. Ügyelj arra, hogy a gyertya közelében ne legyenek gyúlékony tárgyak. A kanócot nem kell levágni, hacsak nem haladja meg a 6 mm-t vagy a láng nem haladja meg a 3 cm-t.


Paraméterek

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Gyertya

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Illat típusa

Illat típusa Gyümölcsös, Fűszeres

Tömeg

Tömeg 609 g

Fajta

Gyertya fajtája Fa kanóccal

Szín

Szín Lila

Méret

Gyertya mérete Nagy

Edény

Edény Üveg
Kód:  SVI568
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5038581054841

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05