Oldal frissítése

WHIRLPOOL FFT M22 9X3B EE

4,9 7 értékelés
199 890 Ft

WHIRLPOOL FFT M22 9X3B EE

A lakásában száradó mosott ruhák miatt magas páratartalommal és penészesedéssel küzdesz? Ilyen esetekben a szabadonálló WHIRLPOOL szárítógép olyan döntés, amelyek megkönnyíti az életed. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép nagyon népszerű a felhasználók körében. Ez azért van így, mert lehetővé teszi a könnyű és gyors beépítést, anélkül, hogy szerkezeti módosításokra lenne szükség. A szárító fontos része egy gyűjtőtartály, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosásból származó nedvességet. A vízelvezető cső közvetlenül a szennyvízcsatornára köthető, ezért nincs szükség a kondenzációs tartály kézi eltávolítására és ürítésére. A hatékony WHIRLPOOL FFT M22 9X3B EE szárítógép a legjobbat nyújtja Neked és a ruháidnak. Hasznos funkciók jellemzik, mint például a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés. A kompakt WHIRLPOOL szárítógép mérete 84,9 × 59,5 × 64,9 cm (ma×szé×mé). Tömege 44 kg.

Szárítógép WHIRLPOOL FFT M22 9X3B EE Jellemzők/technológia

A minőségi WHIRLPOOL FFT M22 9X3B EE szárítógép legfontosabb jellemzői

  • A szabadonálló szárítógép minimalizálja az időráfordításodat és erőfeszítéseidet
  • Kondenzációs típusú
  • Kondenzációs tartály a lecsapódó nedvesség összegyűjtésére
  • Legfeljebb 9 kg ruhát tud szárítani
  • A készülék zajszintje 64 dB
  • A késleltetett indítású szárítógép lehetővé teszi, hogy a szárítást az olcsóbb áramdíjú időpontra ütemezd
  • Az áttekinthető kijelző tájékoztat az aktuális állapotról vagy a beállításokról
  • Gyors szárítóprogram a rövid idő alatt szárítandó ruhákhoz
  • Lefolyóhoz csatlakoztatható: igen

A modern WHIRLPOOL FFT M22 9X3B EE szárítógép kiemelkedően innovatív és praktikus funkciói a te kényelmedet szolgálják

A nagy kapacitású WHIRLPOOL szárítógépnek köszönhetően rövid idő alatt megszáradnak a ruhák, a kinti időjárástól függetlenül. A kijelzőn megjelenő lakat jelzi az aktív gyermekzárat a kisgyermekek maximális biztonsága érdekében, ugyanis nem fogják tudni működtetni a készüléket. A szárítógép hangjelzéssel is rendelkezik. Ez a praktikus funkció tudatja Veled, hogy az adott ciklus befejeződött. Az előlapon található beépített kijelző a beállításokkal vagy az aktuális programmal kapcsolatos információk megjelenítésére szolgál.

Energiatakarékosságra törekszel? A megoldás a kiváló WHIRLPOOL FFT M22 9X3B EE szárítógép

Megérkeztek a környezet- és pénzbarát szárítógépek. A késleltetett indítás funkcióval kihasználhatod az alacsony, éjszakai tarifa előnyeit. Ha a szárítógépet az alacsonyabb villamosenergia-tarifára idejére állítod be, csökkentheted az energiaköltségeket.

Állítsd be a szárítási programot a ruha összetételének figyelembe vételével

A különféle programokat nyújtó WHIRLPOOL szárítógép a szöszök és a finom szőrszálak eltávolításával segít tökéletes állapotban tartani a ruháidat. Egy reggeli kávéfolt az ingeden ne adjon okot az aggodalomra, hogy nem fogsz tökéletesen kinézni egy állásinterjún. Csak mosd ki és válaszd a gyorsprogramot, amely rövid idő alatt megbízhatóan megszárítja az inget.

A kifogástalan WHIRLPOOL szárítógép műszaki adatai

A szárítógép egyszerre nagy mennyiségű ruhát tud szárítani, megkönnyítve ezzel a rohanó életmódú emberek vagy a gyermekes családok életét. Az energiatakarékos WHIRLPOOL FFT M22 9X3B EE szárítógép A+++ energiaosztályba sorolt. Az átlagos éves energiafelhasználása 1,69 kWh. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 9 kg ruha szárítására alkalmas. Zajszintje 64 dB. A szárítási hatékonyság az egyik legfontosabb tényező a készülék kiválasztásakor, mivel ez mutatja meg, hogy a szárítógép mennyire gyorsan és eredményesen távolítja el a vizet a nedves ruhákból. A hatékony WHIRLPOOL szárítógép A hatékonysági osztályú, ami azt jelenti, hogy a víz több mint 90%-át kivonja egy normál programon.

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép WHIRLPOOL FFT M22 9X3B EE Energia címke

Méretek:

84,9 × 59,5 × 64,9 cm (ma×szé×mé)

Tömeg:

44 kg

Szín:

Fehér

Szárítási hatékonyság:

A

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 9 kg
Hatékonyság A
Zajszint 64 dB
Energiafelhasználás 1,69 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 194 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 64,9 cm
Szélesség 59,5 cm
Magasság 84,9 cm
Tömeg 44 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Lefolyóhoz csatlakoztatható, Késleltetett indítás, Kijelző, Gyorsprogram, Gyerekzár, Mosási program végét jelző hangjelzés

Szárítógép színe

Szín Fehér
Kód:  WHSU011
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  869991636250
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15