Oldal frissítése

WHIRLPOOL FFT M11 8X3 EE

4,7 3 értékelés
199 990 Ft

WHIRLPOOL FFT M11 8X3 EE

Megoldást keresel arra a problémára, hogy otthonodban nincsen elég hely a ruhaszárításhoz? Ilyen esetekben a szabadonálló WHIRLPOOL szárítógépbe történő beruházás a leghelyesebb döntés. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárító manapság igen közkedvelt a felhasználók körében. Az előnye, hogy nincs szükség szerkezeti módosításokra vagy bonyolult összeszerelésre. A szárítás során a mosott ruhából származó nedvesség egy kondenzációs felületen lecsapódik, majd egy gyűjtőtartályba kerül. A szárítógép vízelvezető csöve egyből a lefolyóhoz csatlakoztatható, így nem kell a gyűjtőtartály ürítésével törődni. A hatékony WHIRLPOOL FFT M11 8X3 EE szárítógép optimális gondoskodást biztosít a ruháidnak és Neked. Olyan népszerű funkciókkal büszkélkedhet, mint a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző és gyerekzár. A népszerű technológiák közül nem hiányzik belőle a közkedvelt 6, érzék. A kompakt WHIRLPOOL szárítógép mérete 84,9 × 59,5 × 64,9 cm (ma×szé×mé). Súlya 44 kg.

Szárítógép WHIRLPOOL FFT M11 8X3 EE Jellemzők/technológia

A modern WHIRLPOOL FFT M11 8X3 EE szárítógép alapvető paraméterei

  • A szabadonálló szárítógép gyorsan és hatékonyan kezeli a ruhákat
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartályt tartalmaz
  • Kapacitását tekintve 8 kg ruhát képes kezelni
  • A készülék zajszintje 64 dB
  • A késleltetett indítás funkcióval kihasználhatod az olcsóbb éjszakai áram előnyeit
  • A beépített kijelző tájékoztat a szárítás aktuális állapotáról
  • Az elektronikus 6. érzék funkció a szennyes típusának megfelelően állítja be a legalkalmasabb szárítási paramétereket
  • Lefolyóhoz csatlakoztatható: igen

A modern WHIRLPOOL FFT M11 8X3 EE szárítógép funkciói növelik a hatékonyságot

A nagy kapacitású WHIRLPOOL szárítógép használatával gyorsabban és hatékonyabban befejezheted a ruhaszárítást, így sok időt és munkát takaríthatsz meg. A gyerekzár biztosítja a kisgyermekek biztonságát, mert megakadályozza az esetleges baleseteket, amelyek a készülékkel való játék közben adódhatnak. Az előlapon található beépített kijelző a beállításokkal vagy az aktuális programmal kapcsolatos információk megjelenítésére szolgál.

Legyél te is tudatos! Első lépés az energiatakarékos WHIRLPOOL FFT M11 8X3 EE szárítógép

A ruhaszárítás nem kell, hogy drága legyen - szárítóinkkal akár több tíz százalékos energiamegtakarítást érhetsz el. Késleltetett indítás funkcióval rendelkezik, így kihasználhatod az olcsóbb éjszakai áramellátás előnyeit. Ha úgy állítod be a szárítógépet, hogy akkor működjön, amikor az áramárak olcsóbbak, csökkentheted az energiaköltségeket. A költséghatékony működésű WHIRLPOOL FFT M11 8X3 EE szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a szárítás során keletkező hőenergia visszanyerését, így minimalizálva a hőszivárgást, növelve az energiamegtakarítást és csökkentve a költségeket.

Vezető technológiájú WHIRLPOOL FFT M11 8X3 EE szárítógép

Az élen járó WHIRLPOOL szárítógép nagyszerű lehetőség azoknak, akik kis lakásban élnek és nincs helyük arra, hogy az erkélyen vagy a kertben szárítsák a ruhát. A dobban lévő ruha pontos mennyisége, a nedvességtartalom és az aktuális hőmérséklet alapján az elektronikus 6. érzék technológiával rendelkező szárítógép pontosan beállítja a szárítási időt, így kiváló teljesítmény érhető el.

A kifogástalan WHIRLPOOL szárítógép energetikai paraméterei

A szárítógép alkalmas a nagy mennyiségű ruhát mosó családok számára, mindeközben időt és energiát takarít meg. A költséghatékony WHIRLPOOL FFT M11 8X3 EE szárítógép A+++ energiaosztályba sorolt. Éves energiafelhasználása 1,42 kWh. A szárítógép legfeljebb 8 kg ruhát tud szárítani. A készülék zajszintje 64 dB. A szárítási hatékonyság az egyik legfontosabb tényező a készülék kiválasztásakor, mivel ez mutatja meg, hogy a szárítógép mennyire gyorsan és eredményesen távolítja el a vizet a nedves ruhákból. A figyelemre méltó teljesítményű WHIRLPOOL szárítógép A hatékonysági osztályú, ami azt jelenti, hogy a víz több mint 90%-át kivonja egy normál programon.

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép WHIRLPOOL FFT M11 8X3 EE Energia címke

Méretek:

84,9 × 59,5 × 64,9 cm (ma×szé×mé)

Tömege:

44 kg

Szín:

Fehér

Szárítási hatékonyság:

A

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 8 kg
Hatékonyság A
Zajszint 64 dB
Energiafelhasználás 1,42 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 175 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 64,9 cm
Szélesség 59,5 cm
Magasság 84,9 cm
Tömeg 44 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Lefolyóhoz csatlakoztatható, Késleltetett indítás, Hőszivattyú, Kijelző, Gyerekzár
Szárítógép technológia 6. érzék

Szárítógép színe

Szín Fehér
Kód:  WHSU010
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  869991635830
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05