Oldal frissítése
Aktuális kiszállítási idő Üzletben, megrendelésre Üzletben, raktáron Alzaboxok AlzaExpress Szállítócégek Futár, áru raktáron az üzletben Posta Csomagküldő
1–2 nap azonnal 1–2 nap 1–2 nap 1–2 nap ma 1–2 nap 1–2 nap

A nappaliban és az erdőben: A Sonos Move hangszóró hangzása mindig nagyszerű

Ellenálló, intelligens és akkumulátoros. Így jellemezhetnénk röviden a Sonos újdonságát, a Sonos Move vezetnék nélküli hangszórót. Nagyszerű hangélményt nyújt, ráadásul Bluetooth- és WiFi-támogatással is rendelkezik. Szeptember közepén jelent meg a boltok polcain. Na de mit nyújt ez az új Sonos hangrendszer?

Sonos Move – TARTALOM

  1. Szabadság és minőségi hangzás praktikus csomagolásban
  2. A Sonos Move-ban a tökéletes hangzás és az intelligens rendszer találkozik
  3. A Sonos Move ellenállóképesség és üzemideje is kimagasló
  4. Sonos Move: intelligens hangsugárzó az intelligens háztartásokba

Szabadság és minőségi hangzás praktikus csomagolásban

Otthon, a kertben, a nyaralóban, úton, a tengerparton - élvezd kedvenc zenéidet a Sonos Move vezeték nélküli hangsugárzóval bárhol, ahol csak el tudod képzelni! A Sonos zenerendszer legújabb darabjáról van szó, amely streaming szolgáltatások (mint például Spotify, Tidal vagy Apple Music) százait, hangsegédeket és az AirPlay 2 kommunikációs protokollt is támogatja.

"A Sonos már a kezdetektől óriási szabadságot biztosított a hallgatóközönségnek. Termékünk lehetőséget ad arra, hogy bármilyen zeneszámot lejátssz, amit csak szeretnél és bárhol, ahol szeretnéd, " mondta Patrick Spence, a Sonos vezérigazgatója. "A Sonost mostantól bárhová magaddal viheted. A Move a Sonos új korszakának kezdete - egy olyan időszaké, amikor a káprázatos hang már nem csak az otthonodat, de az egész napodat is betölti. "

Sonos Move hangsugárzó
Sonos Move hangsugárzó, amely kényelmes elfér egy kompakt csomagolásban.

A Sonos Move-ban a tökéletes hangzás és az intelligens rendszer találkozik

Mondatnád, hogy számos hordozható és ellenálló hangszóró van már a piacon. Mégis mitől olyan más a Sonos Move? A válasz rendkívül egyszerű: egy intelligens rendszer és a tökéletes hangzás kombinációja, amely még a legnagyobb igényű hallgatókat is kielégíti. Ugyanakkor a sokoldalúság is fontos szempont.

Sonos hangsugárzók hihetetlen hangzással

A hangzás a lejátszás helyszínének megfelelően teljes mértékben személyre szabható, legyen akár kül-, akár beltérben. A hangprofil a környezeti akusztika alapján könnyedén beállítható. Ez a fajta sokoldalúság nem befolyásolja a két különálló erősítő hangminőségét. A kristálytiszta hangzás érdekében a gyártó TruePlay technológiával látta el a Sonos Move hangsugárzót, amely automatikusan kalibrálja a hangzást az általad választott környezetnek megfelelően. A termék más Sonos hangszórókhoz is csatlakoztatható.

Sonos Move hangsugárzó
Zenét hallgatnál a tengerparton? Semmi probléma!

A Sonos Move magas ellenállással és hosszú üzemidővel rendelkezik

Kellemes és feltűnésmentes, minimalista formatervezés feketében. Biztos lehetsz benne, hogy ez sohasem megy ki a divatból. A hangsugárzó felülete érdes, hogy megfelelő védelmet nyújtson a leejtés, a hordozás közbeni behatások, illetve a nedvesség ellen. A Sonos Move IP56 tanúsítással is rendelkezik, így ellenáll az esőnek, a pornak és az agresszív UV sugárzásnak.

Sonos Move Sonos Move hangsugárzó Sonos Move hangsugárzó

Egyszerűség – ezzel a szóval lehetne a legjobban jellemezni a Sonos Move külsejét.

Bármely vezeték nélküli hangszóró kulcsfontosságú tulajdonsága - főleg rendkívül vad körülmények között - az akkumulátor. A Sonos Move-ban található darab egyetlen töltéssel kellemes, tíz órán keresztüli folyamatos zenelejátszást tesz lehetővé. Az energiaspórolás érdekében inaktivitás esetén a készülék automatikusan készenlétbe áll. Egyetlen gombbal ki is kapcsolható, így a töltési idő akár öt napra is kitolható. A töltés a mellékelt dokkoló állomásnak köszönhetően automatikusan történik. 

Sonos Move hangsugárzó
Az egyszerű formatervezésnek köszönhetően a Sonos Move mindenhol jól mutat.

Sonos Move: intelligens hangsugárzó az intelligens háztartásokba

A Sonos Move egy olyan hangszóró, amely teljes mértékben támogatja az Amazon Alexa és a Google Asszisztens hangsegédeket. Még csak telepítésre sem lesz szükség, hiszen a készülékben már eleve megtalálható mindkettő. A hangvezérlés azonban nem csak a zeneszámok léptetésére és a hangerő-szabályozásra korlátozódik. Segítségével ellenőrizheted a beérkező hívásokat, továbbá a hangsugárzón keresztül a többi (az otthoni WiFi hálózatra csatlakoztatott) okosotthon eszközeidet is irányíthatod.

Sonos Move hangsugárzó
A Sonos Move-nak a kerti parti sem okoz gondot. Még csak nem is foglal sok helyet az asztalon.

A Sonos Move nem csak egy átlagos, mégis ellenálló és vezeték nélküli hangszóró, hanem egy olyan eszköz, amely teljes mértékben modern okosotthonod részévé tehető. Minden előfeltétel adott hozzá. 

i Ez is érdekelhet

A Sonos Move hordozható vezeték nélküli hangsugárzó az ellenállóságot, a minőségi hangzást és az olyan okos eszközök, mint például a hangvezérlés előnyeit ötvözi. Streaming szolgáltatások százait támogatja, így a zeneválasztás ezzel a készülékkel szó szerint korlátlan. Nagyszerű minősége pedig még a legnagyobb igényeket támasztó felhasználókat is elégedetté teszi.

P-DC1-WEB20