Oldal frissítése

Tunturi WB60 Olympic

83 190 Ft

Tunturi WB60 Olympic

 

 

Állítson össze egy igazán hatékony fitnesztermet otthonában! A Tunturi WB60 Olympic edzőpaddal fizikailag és mentálisan is egyaránt nagyszerűen érzi majd magát. Az edzőpad szilárd állványán található egy hosszú kétkezes rúd súlyokkal, amit a leginkább fekvenyomáshoz, az állítható magasságú bicepsz paddal bicepsz gyakorlatokhoz, és emellett különféle láb, vádli és fenékformáló gyakorlatok kivitelezésére használhat. Az edzőpad használható az egykezes súlyzóval végzett gyakorlatokhoz vagy más kétkezes rudat igénylő feladatokhoz is. Ennek a padnak a fő előnye egyszerű és praktikus kialakítása, amely tökéletes és stabil támogatást biztosít edzés közben. A fekpad robusztus acél, fekete bevonatú felülettel a megfelelő védelem és magas terhelhetőség érdekében.

 Tunturi WB60 WB60 Olympic edzőpad főbb jellemzői

  • Tökéletes, kompakt pad
  • Masszív acélszerkezet
  • Állvány az Olympic súlynak
  • Kiváló a fekvenyomás gyakorlathoz
  • Egyéb súlyzós gyakorlatokhoz is megfelel
  • Állítható magasságú bicepsz pad
  • Kiváló tárolhatóság és kezelhetőség
  • Nagyszerű terhelhetőség és stabilitás

Edzőpad Olympic súlyzó állvánnyal és bicepsz paddal

A Tunturi WB60 Olympic edzőpad kialakítása révén helytakarékosan tárolható edzés után,  így nem foglal sok helyet. Természetesen praktikus kiegészítőkkel érkezik, mint például az ülőpad vagy az akasztó a lábnak, amelyek megfelelő segítséget biztosítanak az ülő és fekvő gyakorlatokhoz. Továbbá rendelkezik még egy állvánnyal az Olympic súlyoknak, csúszásmentes lábak, puha párnázott felület megerősített sarkokkal és persze a rúdtartók jellemzik. 

 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 24,5 kg

Jellemzők

Edzhető testrészek Vállak, Hát, Mellkas, Kar, Has, Fenék, Combok, Vádli

Típus

Típus Kombinált

Általános méretek

Mélység 150 cm
Szélesség 121 cm
Magasság 141 cm

Teherbírás

Terhelhetőség 150 kg
Kód:  SPTtun0023
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8717842027943

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10