Oldal frissítése

TESLA RoboStar iQ400 Plus (fehér)

3,8 22 értékelés
Szuper ár
120 190 Ft

TESLA RoboStar iQ400 Plus (fehér)

Az ismert Tesla electronics Robotporszívó tisztán tartja helyetted a lakást, hogy neked másra is legyen időd. szőnyeg, kemény padló, puha felületek, linóleum, fapadlók, úszó padló és üveg felületen tesz jó szolgálatot. Funkciók a padlótisztításhoz törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás. Nemcsak a funkciói kiválóak, hanem kiemelkedő funkciókkal is meglep. Szükség esetén automatikusan kiüríti a szennyeződéseket is. Az okos robotporszívó automatikusan feltölti magát, és képes kiüríteni a tartályt. Az okos porszívó csatlakoztatható egy okostelefonhoz vagy tablethez, így akkor is módosíthatod a beállításokat, vagy elindíthatsz egy takarítást, ha épp nem vagy otthon. Jó szolgálatot tesz rajta a hasznos giroszkópos navigáció. A giroszkópos navigációnak hála a helyiség részletesen fel lesz térképezve, így a porszívó a legjobb útvonalon közlekedik majd a lehető leghatékonyabb porszívózás érdekében. Miután befejezte a porszívózást, visszatér a kiindulási pontra.

Robotporszívó TESLA RoboStar iQ400 Plus (fehér) ...
Robotporszívó TESLA RoboStar iQ400 Plus (fehér) ...

A neves TESLA RoboStar iQ400 Plus (fehér) robot porszívó leglényegesebb jellemzői

  • A praktikus Tesla electronics robot porszívó a következő felületre remek választás: szőnyeg, kemény padló, puha felületek, linóleum, fapadlók, úszó padló és üveg
  • Takarítás típusa: törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás
  • Jó szolgálatot tesz rajta a hasznos giroszkópos navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátort kapott, amely kapacitása 2600 mAh, és a feszültsége pedig 14,4 V
  • 6 óra alatt lesz teljesen feltöltve és egyetlen feltöltéssel 100 perc a feltöltés után
  • Ha szükséges, kiüríti automatikusan a tartályt, így maximális kényelmet kínál
  • Lehetőség van arra, hogy csak bizonyos helyiségeket porszívózzon fel a készülék
  • Vezérlés: készüléken, távirányítóval és mobil alkalmazással
  • A rajta lévő speciális érzékelőnek köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy a robotporszívó leesik a lépcsőn, vagy hogy nekimegy a bútoroknak
  • A szőnyegre való érkezéskor növeli a szívóteljesítményt
  • Mosható szűrő, habszűrő és hEPA H13 szűrő típusú szűrővel büszkélkedhet Kiváló minőségű
  • Az ütközőnek köszönhetően a bútorok nem sérülnek meg
  • Háromlépcsős tisztítórendszer, amely magától alkalmazkodik az éppen futó tisztítási módhoz
  • Beállíthatod a szívóteljesítményt
  • Saját takarítási ütemterv és halasztott takarítás beállításának lehetősége
  • 1 cm szintkülönbséget képes áthidalni
  • Az alapos takarítás érdekében a robot porszívó 2 darab forgó oldalsó kefével rendelkezik

Élvezd a pihentető pillanatokat porszívózás közben - ezt kínálja a népszerű Tesla electronics készülék

Ez az okos robotporszívó és felmosó kombinálja a porszívózást és a felmosást egyben, így makulátlanul tiszta lesz a padló a lakásban, és neked több időd marad másra. A száraz takarítás során a kefék segítik a szennyeződések maradéktalan eltávolítását. A nedves tisztítás során a vizes oldatot közvetlenül a padlóra visz fel a készülék a szennyeződés könnyebb eltávolítása érdekében, amelyet aztán a porszívó visszaszív az előkészített tartályba. A nedves tisztítás járólapon, illetve linóleumon alkalmazható. A felmosáshoz nedves törlőkendőt használ tisztítóoldattal. Azokra a padlókra használható, amelyek nem érintkezhetnek vízzel. Fapadlókhoz remek választás.

Robotporszívó TESLA RoboStar iQ400 Plus (fehér) ...
Robotporszívó TESLA RoboStar iQ400 Plus (fehér) ...

A megfelelően felszerelt porszívó a kényelmes takarítás kulcsa

A szuper Tesla electronics robot porszívó egyesíti a minőségi kivitelezést a por hatékony eltávolításával. Li-ion típusú akkumulátorral rendelkezik. Egy feltöltést követően a működési ideje 100 perc. Ha az akkumulátor már majdnem le fog merülni, a robot porszívó az ismert Tesla electronics gyártótól automatikusan megcélozza a töltődokkolót. Nem kell törődnöd semmivel, a porszívó teljesen önállóan végzi a munkát. Praktikus töltöttségi állapotjelző figyelmeztet az akkumulátor szintjére. A teljes feltöltöttség eléréséhez szükséges idő: 6 óra. A porszívót könnyedén vezérelheted a mobilalkalmazáson keresztül, ahogy arra is van lehetőséged, hogy megadd a feltakarítandó területet, és kiválaszd a takarítási ütemtervet. A készüléken lévő gombokkal, illetve a hozzá járó távirányítóval tudod vezérelni. A precíz takarítás érdekében a robotporszívón az oldalsó, forgó kefék száma: 2.

A jól kihasználható Tesla electronics robot porszívó szórakoztatóbbá teszi a porszívózást érdekes funkcióival

A közismert Tesla electronics robot porszívó olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesebbé teszik a használatát. A tökéletes kényelem érdekében a porszívó automatikusan üríti a szennyeződést a dokkolóállomásba, amely egyszer használatos porzsákkal rendelkezik. A fejlett feltérképezési funkció lehetővé teszi a térkép tárolását a memóriában, így megadhatod, hogy mely helyiséget választod ki a takarításhoz. Automatikusan növeli a szívóteljesítményt, ha szőnyeget érzékel.

A biztonság az első, ha a robotporszívóról van szó

A népszerű Tesla electronics robotporszívó nagyon megbízható, mindig számíthatsz rá. Annak érdekében, hogy minden takarítás a lehető legbiztonságosabb legyen, a porszívó az alján biztonsági érzékelőkkel van ellátva, hogy minimalizálja a bútoroknak való ütközést, és a lépcsőről vagy más magasabban fekvő helyekről való leesést. Ezen túlmenően egyedileg ütemezheted a takarítást bármely napra vagy meghatározott órára, és halasztott kezdést is beállíthatsz. Kikerüli az akadályokat, és a masszív kerekeknek hála áthalad a küszöbökön és egyéb átmeneti akadályokon akár 1 cm magasságig.

Bízz meg egy professzionális robotporszívóban a népszerű Tesla electronics gyártótól

Nem kell a bútorok miatt aggódnod. Ütközőt is kapott, így nem okoz sérülést semmin. A beépített háromfokozatú tisztítórendszer automatikusan változik az aktivált tisztítási módnak megfelelően. Imádni fogod, hogy a szívóteljesítményét lehet szabályozni, az adott helyzetnek megfelelően.

Nem hiányzik róla a kiváló minőségű szűrőrendszer

Mosható szűrő, Habszűrő és HEPA H13 szűrő típusú, minőségi szűrőrendszert kapott. A habszűrő arra szolgál, hogy a nagyobb részecskéket és szennyeződéseket felfogja. A mosható szűrő környezetbarát, mivel csökkenti a szűrőcsere gyakoriságát.

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

padlóra/szőnyegre, oldal, por és forgó

További tartozékok:

törlőruha, mágneses szalag és kefe és szűrőtisztító eszköz

Motortípus:

BLDC

Zajszintje:

70 dB

Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Törlés, Nedves tisztítás, Száraz tisztítás

Specifikus jellemzők

Navigáció módja Giroszkópos
Oldalkefék száma 2
Szintkülönbség leküzdése 1 cm
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken, Távirányítóval, Mobil alkalmazással
Tulajdonságok Távirányító, Töltöttségjelző, Akadály észlelése, Teljesítmény szabályozás, Három fokozatú tisztítórendszer

Felület típusa

Felület típusa Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Üveg

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 6 óra
Működési idő 100 perc
Akkumulátor kapacitása 2 600 mAh
Akkumulátor feszültség 14,4 V

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás
Kefék Padlóra/szőnyegre, Oldal, Por, Forgó
További kiegészítők Törlőruha, Mágneses szalag, Kefe és szűrőtisztító eszköz

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő, Habszűrő, HEPA H13 szűrő

Zaj

Zajszint 70 dB

Szín

Szín Fehér
Kód:  TESRV013
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595689802165

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15