Oldal frissítése

Tesla electronics

Tesla eszközök

Egy okos és praktikus otthon az innovatív TESLA készülékekkel

A TESLA egy cseh vállalat, amely több mint 70 éve népszerű a fogyasztók körében. A márka termékei között most olyan háztartási gépeket találsz, mint a robot- vagy botporszívók, multifunkciós edények, gőzfelmosók és egyéb termékek, amelyekkel időt és pénzt takaríthatsz meg. A TESLA jól ismeri a fogyasztóit. A termékeket az ő szempontjaik szerint tervezik, amit a hozzájuk tartozó kezelőpanelek, kézikönyvek és alkalmazások, valamint a műszaki támogatás és az első osztályú szerviz is bizonyítanak. A kiváló termékminőség és funkciók sora biztosítja, hogy a TESLA termékekkel mindig valami pluszt kapj.

Tesla robotporszívó

A TESLA ablaktisztító és robotporszívó takarít helyetted

A TESLA robotporszívók az okos navigációval vagy a nagy teljesítményű digitális motorral és a magas akkumulátor-üzemidővel kombinálva valóban bármilyen helyet megtisztítanak, majd maguktól visszatérnek a töltőbázisra. A mobilalkalmazás segítségével könnyedén beállíthatod a saját porszívózási és felmosási programod még akkor is, ha nem vagy otthon. A TESLA robotporszívók alkalmasak az allergiások számára. Háromszoros HEPA szűrésükkel a mikroszemcsék akár 99,95%-át is felfogják. Szintén újdonság a robot ablaktisztító, amely az üvegfalakat vagy korlátokat is képes önállóan kezelni.

A TESLA gőzfelmosó és porszívó megszabadítja otthonodat a szennyeződésektől

A TESLA gőzmop és porszívó új innováció a takarításban. A gőzzel a baktériumok akár 99 %-át is elpusztítja. Nincs szükségük tisztítószerekre vagy vegyszerekre, csak vízre. A TESLA felmosók és porszívók nem csak kemény vagy puha padlóra valók. A hozzáadott tartozékokkal kanapék, ágyak vagy ablakok tisztítására is alkalmasak. A TESLA AeroStar és PureStar porszívók praktikus a zsák nélküli porszívózás miatt, továbbá ciklon szűrési technológiával és nagy teljesítményű motorral rendelkeznek.

tesla porszívó gőzmoppal
Tesla fritőzök és multifunkciós fazekak

A TESLA elektromos multifunkciós edény séffé varázsol téged

A TESLA elektromos multifunkciós fazék az egészséges és gyors ételkészítés szinonimája. A levestől a főételen át a desszertig bármit elkészíthetsz bennük. Különféle multifunkciós fazekakat választhatsz a sous-vide főzésre, a párolásra vagy a turmixolásra. A TESLA AirCook forrólevegős fazekak érintésvezérléssel, előre beállított programokkal és számos extra funkcióval rendelkeznek, és a dinamikus forró levegőáramlás elvén működnek, hogy az ételek alaposan átsüljenek. Válaszd ki a konyhádhoz legjobban illő fritőzt a lehetőségek széles választékából.

Paraméterek módosítása
81 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20