Oldal frissítése

TESLA AeroStar T500 - Porzsák nélküli padlóporszívó

4,5 42 értékelés
Szuper ár
26 690 Ft

TESLA AeroStar T500 - Porzsák nélküli padlóporszívó

A TESLA AeroStar T500 nagy teljesítményű, porzsák nélküli porszívó kiváló hatékonysága gazdaságos üzemeltetéssel párosul. A HEPA H13 szűrős, kiváló minőségű ciklon szűrőnek köszönhetően a porszívó segítségével azonnal megszabadulhatsz otthonodban még a nagyon apró porszemektől is. A felporszívózott szennyeződés egy 3 literes térfogatú, könnyen tisztítható tartályba kerül. A kellően hosszú, 7 méteres tápkábel kényelmes takarítást tesz lehetővé anélkül, hogy gyakran át kellene dugnod a zsinórt másik aljzatba. A kis súlynak, a gumi kerekeknek és a praktikus fogantyúnak köszönhetően a készülék kezelése nagyon egyszerű és a vele való munka rendkívül gyors. A TESLA AeroStar T500 porzsák nélküli porszívóhoz kiegészítők széles választéka áll a rendelkezésedre, így segítségével még a nehezebben elérhető helyeket is könnyedén tisztára varázsolhatod.

TESLA AeroStar T500 porzsák nélküli porszívó legfontosabb jellemzői

  • A porzsák nélküli kivitelnek köszönhetően pénzt takaríthatsz meg
  • Kompakt méretek a könnyű tárolás érdekében
  • A TESLA AeroStar T500 porszívó rendkívül könnyű
  • Ciklon szűrés hatékony HEPA H13 filterrel
  • Gumi kerekek és praktikus fogantyú biztosítják a könnyű kezelhetőséget
  • A TESLA AeroStar T500 porszívó szívóereje állítható
  • Új generációs, ökológiai motor
  • A porzsák nélküli porszívóhoz kiegészítők széles választékát kapod

Ökológiai motor biztosítja a gazdaságos működést

Az új generációs ökológiai motornak köszönhetően a TESLA AeroStar T500 porzsák nélküli porszívó kimondottan hatékony, ugyanakkor gazdaságos is. Az AAA tisztítóhatékonyság miatt a porszívó azonnal nélkülözhetetlen segítőddé válik a háztartásban.

Speciális szűrőtechnika porzsák nélküli használathoz

A TESLA AeroStar T500 porszívó ciklon szűrése garantálja a nagy szívóerőt és a levegő szennyeződésektől való tökéletes szétválasztását. A tisztítás következő lépése HEPA szűrővel történik, ennek köszönhetően a szűrés erőteljesebb, mint más porszívóknál. A szennyeződések közvetlenül a tartályba kerülnek, így nincs szükség porzsákra. A tartály 3 literes és könnyen elmosható, így rendkívül gyorsan kész a következő használatra.

Megfelelő méretű tápkábel

A 7 méteres, automatikusan csévélhető tápkábelnek köszönhetően a TESLA AeroStar T500 porszívóval történő takarítás igazán kényelmes. A komfortos takarításhoz hozzájárul a teleszkópos cső is, amelynek segítségével akár 10 méteresre is meghosszabbíthatod a hatótávolságot. A nagyobb méretű helyiségeket is feltakaríthatod anélkül, hogy folyamatosan másik aljzatba kellene dugnod a készülék zsinórját. A TESLA AeroStar T500 szívóteljesítményét a porszívó testén található elektronikus szabályozóval vagy a fogantyú légáramának beállításával lehet szabályozni.

Kompakt méretek könnyítik meg a munkádat

A TESLA AeroStar T500 porszívó méretes fogantyúval és kis tömeggel rendelkezik, amely biztosítja a könnyű és gyors kezelhetőséget. A porszívó gördülékeny mozgását gumi kerekek biztosítják, és kompakt méreteinek köszönhetően könnyen tárolható szekrényben vagy hasonló, kisebb helyen.

Precíz HEPA filter

A TESLA AeroStar T500 tökéletes tisztítási eredményekkel rendelkezik a nagy hatásfokú HEPA H13 filternek köszönhetően. Ez a szűrő biztonságosan távolítja el a szennyeződések 99,95% -át, beleértve a port és a pollent is, így alkalmassá válik allergiások otthonában történő használatra. A porszívó kiegészítők széles választékával rendelkezik, így segítségével könnyedén hozzáférsz a nehezen elérhető helyekhez is.

A csomag tartalma

  • TESLA AeroStar T500 porszívó
  • Porszívó tömlő
  • Krómozott teleszkópos cső
  • Résszívó 2in1
  • Tartozéktartó
  • Hosszú résszívó
  • Univerzális, padlóra és szőnyegekhez való porszívó fej
  • Használati utasítás

Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Zsák nélküli, vezetékes

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Felszívás

Tápellátás

Tápellátás típusa Vezetékes

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 78 dB

Tartály

Űrtartalom 3 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 28 cm
Magasság 40 cm
Mélység 34 cm
Tömeg 4,6 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Porszívócső anyaga Műanyag, Rozsdamentes acél

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Padló, Résszívó
Töltési módok Tápkábel
Nyél Cső
Kefék Padlóra/szőnyegre

Szín

Szín Szürke

Aljzat típusa

Ország Csehország, USA
Kód:  TESBV086
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594163277086

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05