Oldal frissítése

TENTO

Tento: Szelídség a természettel összhangban

A higiénikus papírtermékek területén a Tento egy magasabb minőséget képviselő márka. De nem csak ezért olyan különleges. A Tento termékek környezetbarátok és a szállítás során minimálisra csökkentik a szén-dioxid kibocsátást. A gyártó az erdőkhöz, mint faanyagforráshoz is felelősségteljesen viszonyul, ezért minden termék PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik, és a felhasznált fa több mint 90 %-ának ismert a pontos eredete. A Tento termékek tiszta fából készülnek, fenntartható és természetbarát módon termesztett és feldolgozott megújuló nyersanyagok felhasználásával, ezért olyan puha tapintásúak. Mert a vállalat nem csak otthoni papírtermékeket készít, ennél sokkal többet tesz, mivel nap mint nap biztosítja az embereknek a természet szelídségét. Ezért ez a lehető legjobb választás az egész család számára.

Tento konyhai papírtörlők

Papírtörölő

A Tento megbízható és kiváló minőségű papírtörlőket készít, amelyek pótolhatatlan szerepet játszanak a háztartásban, legyen szó takarításról vagy főzésről. Higiénikusak és biztonságosak még élelmiszerekkel érintkezve is. Próbáld ki a Tento legerősebb háromrétegű, legnagyobb nedvszívó képességű törlőkendőit különböző típusú felületekhez, amelyek alkalmasak a makacs foltok tisztítására is! A Tento kisebb és XXL gazdaságos kiszerelésben, különböző hosszúságban és rétegszámmal rendelkező papírtörlőkendőket kínál.

Papírzsebkendők

Ezek a papírzsebkendők 100% cellulózból készülnek, ami puhaságot kölcsönöz minden érintéskor. A zsebkendőket 100%-os papírdobozokban találod, amelyek különböző mintákban kaphatóak. Ezek lehetnek természeti vagy szelídséget idéző motívumok. A dobozok bárhol elhelyezhetők, például otthon az asztalon vagy a konyhapulton. Ha pedig praktikus megoldást keresel az utazáshoz, akkor válaszd a klasszikus háromrétegű, illatmentes zsebkendőket többszínű, elegáns csomagolásban.

Tento papírzsebkendők és szalvéták
Tento WC papír

WC papír

A Tento WC papír 100% cellulózból készül, így kivételes minőségű, puhaságú és tartósságú. A papír minősége a különböző változatokat tekintve ugyanaz, ugyanakkor választhatsz a motívumok és illatok széles skálájából. A Tento Classic termékcsalád standard, illatmentes toalettpapírjait kiegészítik a bőrgyógyászatilag tesztelt, balzsam- vagy kókusztejkivonattal dúsított termékek is. A Tento toalettpapírok higiénikusak és teljesen biztonságosak.

Paraméterek módosítása
30 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20