Oldal frissítése

TENTO Cube box 58 db, vegyes színek

4,8 31 értékelés
690 Ft

TENTO Cube box 58 db, vegyes színek

Szöveteket lesz öröm az orrát minden évszakban. A három réteg van rögzítve, és nem rip, cellulóz ott is kellemes érzékeny arcbőrt. Bántja mindig fájt az orra? Többé nem kell. A szöveteket egy dobozban áll rendelkezésre minden alkalommal - amikor a dobozt minden szobában, ez történik veled, hogy nem lesz képes megtalálni a papírzsebkendő abban a pillanatban, amikor leginkább szüksége van rá. Ezen kívül van 58 a doboz, így tarthat egy nagyon hosszú idő. Tento Cubic vám budou při ruce ve dne, v noci. 

Hat különböző minták tökéletesen illeszkednek minden belső: szoba, iroda, nappali és a gyermekek. Ezek teljesen elfog a hangulat - a nosztalgia után őrülten boldog. Vagy változnak az évszakok - baglyok a tavasz, búzavirág tél, magnólia nyár, kerékpárok ősszel. Nem tudja eldönteni, hogy tetszik a legjobban? Mindet!

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rétegek száma

Rétegek száma Háromrétegű

Típus

Típus Dobozos papír zsebkendő

Illatanyag

Illat Illatmentes

Tulajdonságok

Motívum Kép
Darabszám 58 db
Kód:  PK008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8581010005619
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10