Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tefal TalentPro C6214052

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal TalentPro C6214052

Tefal TalentPro kiváló minőségű grillezőedény bordázott felülete ideális a konyhában. Titanium Extra elnevezésű, három rétegű ragadásmentes felülettel, illetve kényelmes, ergonomikus fogantyúkkal rendelkezik.

Első osztályú rozsdamentes acél anyaga rendkívül ellenálló mind a korrózió, mind a mechanikai sérülések ellen. Még fém evőeszközök használata sem fogja károsítani felületét. Három rétegű aljzata biztosítja a hatékony és egyenletes hőelosztást, minden irányban. Így még több éves használat után is örök darab marad ez a kiváló serpenyő.

A serpenyő Thermo-Spot hőmérséklet jelzővel van felszerelve, mely jelzi, amikor a termék eléri a megfelelő hőmérsékletet, és kezdheted a főzést benne. Így aztán elkerülheted a serpenyő túlságos felforrósodását, hiszen amikor a termék eléri az általános 180°C fokot, színjelzővel adja azt tudtodra.

A TalentPro használható minden fajta tűzhelyen, akár indukciós főzőlapon is. Ráadásul akár 175°C fokosan is berakhatod a sütőbe minden hátrányos, kellemetlen következmény nélkül! Mindezen okokból kifolyólag bizton állíthatjuk, hogy a Tefal terméke tökéletes ár-érték aránnyal rendelkezik.   

A Tefal edényei garantálják a kényelmes, gyors, biztonságos és végül, de nem utolsó sorban, az egészséges főzést. Ergonomikus fogantyúi megakadályozzák a kellemetlen égési sérüléseket, ráadásul a termék összetételei között nincs olyan anyag, mely káros lenne az egészségre vagy a környezetre. Nem tartalmaz ólmot, kadmiumot, sem PFOA savat, melyek egytől egyig az emberi egészségre veszélyes, káros anyagok. 

Főbb jellemzők:

  • Titán Extra extra tapadásmentes belső felület
  • Fém evőeszközök használhatósága
  • Erős, háromrétegű aljzat a tökéletes hőelosztásért
  • Ergonomikus fogantyúk a maximális kényelem érdekében
  • Egészséges és környezetbarát főzés
  • Sütőbe helyezhető (175°C)

Műszaki adatok:

A serpenyő méretei:
26 x 26 cm

Szín:
Fekete

A belső felület:
Tapadásmentes, Titanium Extra

Alkalmazás:
elektromos
indukciós
kerámia
gáz
Sütő (175 °C)

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 26 cm
Serpenyő aljának külső átmérője 19 cm
Serpenyő magassága 3 cm

Felszín

Belső felület Tapadásmentes, Titánkeverék
Anyag Alumínium
Külső felület Tapadásmentes

Típus

Típus Grill

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely Indukciós, Gáz, Kerámia, Elektromos

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Nem éles fémeszközzel is használható, Sütésálló, Hőindikátor
Kód:  TEFNP045
Termékszám:  C6214052
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15