Oldal frissítése

Tefal Pro Express Total X-Pert 76 GV8976E0

5 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Pro Express Total X-Pert 76 GV8976E0

Maximális precizitás

Az Express Total X-Pert gőzállomással professzionális eredményt érhet el. A tökéletesvasalási eredmény érdekében öt előre beállított program közül választhat, igényének megfelelően: szintetikus anyag, selyem, gyapjú, pamut és vászon vagy farmer.


Öntisztuló vasalótalp

A szabadalmaztatott öntisztuló Protect Autoclean vasalótalp palladiummal garancia a hosszantartó síkosságra. Aktív felületén egy folyamatos katalitikus tisztítást hoz létre, ezzel vasalás közben automatikusan eltávolítja a mikroszennyeződéseket. Ezzel védi a vasalótalpat, valamint meghosszabbítja annak élettartamát.


Nagy hatékonyságú

A gőzállomás kiváló hatékonyságú, használatával akár fele annyi időre csökkenhet a vasalás, mint egy hagyományos gőzölős vasalóval. A készülék gyorsan felmelegszik, 2 perc alatt üzemkész. Az Eco üzemmóddal akár 20% energiát spórolhat.


Kiváló ergonómia

A gőzfejlesztő egy extra nagy, 1,6 literes levehető víztartállyal, valamint rozsdamentes acél bojlerrel van felszerelve. A kábelek könnyen kezelhetőek az Easycord rendszerrel, mert a kábel elektronikusan tekercselhető.


systém Anti-Calc
 

Vízkőmentesítő rendszer

A szabadalmazott Anti-Calc vízkőmentesítő rendszer tökéletesen eltávolítja még a legkisebb kalcium lerakódásokat is, így 2× nagyobb hatékonyságot kínál, valamint jelentősen meghosszabbítja a készülék élettartamát.

Aquaboost systém
 

Hatékony a gyűrődésekkel szemben

Az Aquaboost egyedi elektronikus permetező rendszerrel a mikrocseppek akár 3-szor hatékonyabban bánnak el a makacs gyűrődésekkel a hagyományos gőzölős vasalókkal összehasonlítva.

 
A keskeny hegy
 

Keskeny hegy

Az új keskeny hegy pontos vasalást eredményez. Tökéletes eredményt érhet el a nehezen hozzáférhető helyeken, mint például a gallér vagy a gombok környéke.

 

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Gyorsmelegítés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 120 g/perc
Gőzlövet 450 g/perc
Vasalótalp anyaga Paládium

Szín

Szín Lila
Kód:  TEFZN015
Termékszám:  GV8976E0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20