Oldal frissítése

Tefal Optigrill EE GC702D16

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Optigrill EE GC702D16

A Tefal a népszerű Optigrill kontakt grillsütő újabb modelljét hozza forgalomba, hogy így segítsen a legjobb eredmény elérésében! Az Optigrill EE automatikusan grillez. Méri az adagok számát és vastagságát, és automatikusan beállítja a grillezés hőmérsékletét és idejét, hogy a végeredmény mindig tökéletes legyen. A 2000 W teljesítményű Optigrill a grillezés minden szerelmesének álma, akár húsról, zöldségről, vagy bármi másról van szó. A szigetelt ház és a nagy, kényelmes fogantyú garantálja a biztonságos kezelést.

Legfontosabb jellemzők

  • Automatikus kontaktgrill
  • Méri az adagok számát és vastagságát
  • Meghatározza a megfelelő sütési időt és a hőmérséklet
  • 6 grillezési program húsok, zöldségek, halak, tészták vagy kolbász részére
  • Nagyon könnyen kezelhető
  • Hang és fényjelzés a sütés ideje alatt
  • A Nonstick lap mosogatógépben mosható
  • Kiegészítő csepegtetőtálca
  • 2000 W teljesítmény

6 program = számtalan íz

Az Optigrill EE 6 grillezési programot kínál különféle ételek elkészítéséhez: hamburger, baromfi, pirítós / panini, kolbász, vörös hús, hal. Mindig kiválaszthatja a legoptimálisabb programot a legtökéletesebb eredmény érdekében. Legyen a nyári grillezés királya, az Optigril EE-vel nem hibázhat

Egyszerű üzemeltetés és karbantartás

Nem kell aggódnia az ételek leégetése vagy odakozmálása miatt. Amellett, hogy az Optigrill EE maga fogja beállítani a sütési időt, a kijelző színe megváltozik az elkészítés alatt, megjeleníti az elkészítés előrehaladását vagy a sütési fázist, és hangjelzéssel is tájékoztatja az adott állapotról (a nyerstől a jól átsütöttig). A grill-lemezek ragacsos felületét könnyű tisztítani mivel a csepegtetőtálcával együtt kiveheti és mosogatógépben moshatja el.

Kód:  TEFGR007
Termékszám:  GC702D16
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05