Oldal frissítése

Tefal HB67MB30 Quickchef+ 3in1

34 490 Ft

Tefal HB67MB30 Quickchef+ 3in1

Botmixer Tefal HB67MB30 Quickchef+ 3in1 ...

Az igencsak praktikus Tefal merülő botmixer nem foglal el sok helyet a konyhában, mégis gyorsan készíthetsz vele turmixokat, mártásokat, kásákat vagy tört jeget. A botmixerhez tartozik egy keverőedény aprítóval, mely a fűszernövényeket, magokat és a diót is felaprítja. Az effektív funkcionálás érdekében 1000 W erejű motorral látták el. Ezenfelül turbó funkciót is kínál. A sebességet egyszerűen beállíthatod a rendelkezésre álló 20 sebességfokozattal. A sebesség egyszerűen beállítható a gomb fokozatos lenyomásával. Tetszeni fog a kilöttyenések elleni védelem, amelynek köszönhetően forró alapanyagokat is mixelhetünk. A minőségi Tefal botmixer hosszú élettartammal hivalkodhat. Keverőszárának anyaga: rozsdamentes acél.

Tefal HB67MB30 Quickchef+ 3in1 legfőbb paraméterei

  • Az igencsak hasznos Tefal botmixer jóval könnyebbé teszi a konyhai munkát
  • 20 választható fokozat
  • Turbó funkciót is kínál
  • Folyamatos sebességszabályozással bír
  • A keverőszár alapanyaga rozsdamentes acél
  • Ezen Tefal HB67MB30 Quickchef+ 3in1 teljesítménye: 1000 W
  • Minden tartozék mosogatógépben tisztítható
Botmixer Tefal HB67MB30 Quickchef+ 3in1 ...
Botmixer Tefal HB67MB30 Quickchef+ 3in1 ...

Az elsőosztályú Tefal botmixer a tartozékok széles skálájával bír

Eme Tefal HB67MB30 Quickchef+ 3in1 csomagolásában számos hasznos kiegészítő várja, hogy kipróbáld. Az aprító feltéttel fűszernövényes pesto készíthető, de megőrli a diót és apróra vágja a friss zöldségeket is. A csomagnak aprítóedény ugyancsak a része, amelyben feldolgozhatsz minden hozzávalót. Az aprító annyira effektív, hogy akár jégkockákat is zúzhatsz vele. A habverő fejjel majonézt, krémeket és tejszínhabot is készíthetsz. A botmixer egyik különlegessége a szűk talppal bíró aprító fej, amely lehetővé teszi, hogy a koktélt a pohárban mixeld. Bizonyára tetszeni fog, hogy a tartozékok kibírják a mosogatógépes tisztítást is.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Funkciók Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható tartozékok, Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Habverő, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Teljesítmény 1 000 W
Sebességfokozat 20
Kód:  TEFtmx71
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HB67MB30
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10