Oldal frissítése

TCL SOCL100BT - Phantom Black

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TCL SOCL100BT - Phantom Black


A TCL SOCL100BT vezeték nélküli fejhallgató magasfényű UV-védett réteggel van bevonva. A fejhallgató 8,6 mm-es átalakítóval rendelkezik, amely elegendő minőségű hangot biztosít, így bárhol a lehető legteljesebben élvezheted a zenét. A TCL SOCL100BT fejhallgató akkumulátor egy töltéssel akár 6 órán át is tart, míg a gyors töltés funkció lehetővé teszi, hogy elegendő energiát szerezz egy óra hallgatásra mindössze 15 perc töltés alatt. A Bluetooth 4.2 gondoskodik a TCL SOCL100BT vezeték nélküli fejhallgató csatlakoztatásáról az eszközhöz. A fejhallgató előnye a mikrofon jelenléte, amely biztosítja a tiszta hangátvitelt a telefonhívások kezelésekor.

A vezeték nélküli fejhallgató nagy tartóssága

A TCL SOCL100BT szigorú minőségvizsgálaton ment keresztül, amely több mint 150 órás tekercselést, hajlítást és nyújtást foglal magában, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa a mindennapi használatra.

Hosszan tartó elemek

Élvezd a TCL SOCL100BT fejhallgató lenyűgözően tiszta hangját akár 6 órán keresztül. A gyors töltés a ritmust is megtartja, amikor mindössze 15 perc töltés után elegendő energiát fog elérni további 1 órás hallgatáshoz. A Bluetooth 4.2 technológiának köszönhetően élvezheted a vezeték nélküli hangátvitel stabil minőségét.

Könnyű és kiegyensúlyozott fejhallgató

A TCL SOCL100BT vezeték nélküli fejpánt mérlegek biztosítják, hogy a súly az egész nyakon eloszlik, lehetővé téve a fejhallgató egész nap zavartalan viselését.

A hívások és a zene egyszerű vezérlése

A beépített TCL SOCL100BT fejhallgató gombokkal könnyedén vezérelheted a telefonhívásokat, a zenét és a hangerőt. A hangátvitelt és a visszhang törlést egy beépített mikrofon biztosítja, amely a hívásokat egyértelművé teszi.

Kényelmes és ergonómikus kialakítás

A TCL SOCL100BT fejhallgató kényelmesen a füledben marad, és még sportolás közben sem esik ki. A fejhallgató ezt a kiváló ergonómiai kialakításnak köszönheti.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Bluetooth verzió 4.2

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hangsegéd, Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
További tulajdonságok Cserélhető füldugók

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 10 Hz
Max. frekvencia 22 000 Hz
Érzékenység 105 dB/mW
Hangszóró mérete 8,6 mm
Impedancia 16 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált, Kábelen

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 6 óra

Tömeg

Tömeg 36 g
Kód:  TCL002b
Termékszám:  SOCL100BTBK-EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20