Oldal frissítése

TCL RC802V

4,8 19 értékelés
10 990 Ft

TCL RC802V

Távirányító hangvezérléshez és hangalapú kereséshez, virtuális billentyűzet, Bluetooth, alkalmas TCL Android TV modellváltozatokhoz 2017-től, Google TV modellváltozatokhoz 2017-től

A TCL RC802V távirányítót használhatod a TCL Android TV és a Google TV tévékhez 2017-es és újabb modellek esetén. A távirányító lehetővé teszi a hangvezérlés és a keresés lehetőségét, amelynek köszönhetően már nem kell bonyolult gépeléssel keresni az adott tartalmat. Egyszerűen kérj mindent a TCL RC802V távirányítótól, amire csak gondolsz. A TCL távirányító virtuális billentyűzetet is kínál. Bizonyára értékelni fogod a Netflix szóval ellátott gombot, amellyel hatalmas mennyiségű egyedi videotartalomhoz jutsz.

Tapasztald meg a szórakoztató és könnyű keresést

A TCL RC802V távirányító Bluetooth technológiát használ. Ennek a technológiának köszönhetően az állomásváltáskor nem kell közvetlenül a tévé felé mutatni a távirányítóval. Könnyedén irányíthatod akár a szomszéd szobából, ha a Bluetooth jel elér odáig. Az Android TV hatalmas előnye, hogy képes magyarul keresni, így például a gyerekek könnyedén megkereshetik kedvencmeséiket és videóikat a Youtube-on az általuk ismert és elsajátított nyelven. Még az ábécé betűit sem kell tudniuk ahhoz, hogy beírják egy kedvenc videó nevét.

A Google Asszisztens intelligens társad az Android világában. Kérdezhetsz tőle bármit, vagy feladatokat adhatsz neki. Ezenkívül magyar nyelven is megkeresheted vele kedvenc tartalmaidat.

  • Érdekel a futball? Kérdezd meg tőle például: „Mi Cseri Tamás csapata?" A tévé megmondja, hogy a Mezőkövesdi SE.
  • Szeretnéd tudni, hogy mikor játszik ez a csapat? Csak kérdezd meg: „Mikor játszik a Mezőkövesd?" A tévé megmutatja a közelgő meccsdátumokat.
  • Készítsd elő utazásodat. Csak kérdezd meg: „Milyen messze van Budapesttől Mezőkövesd?" Aztán indulhatsz is a meccsre.

A TCL RC802V távirányító főbb jellemzői

  • RC802V távirányító a TCL-től Bluetooth támogatással
  • Alkalmas a 2017 utáni TCL Android TV és Google TV sorozatokhoz 
  • Hangalapú keresést kínál az Android TV-n (magyarul is), Google Assistant
  • Virtuális billentyűzet és közvetlen gomb a Netflix számára
  • Szórakoztató és könnyen használható az Android TV okostévékhez

Kompatibilitás: Android TV TCL és Google TV 2017 utáni modellek


Paraméterek

Akkumulátor

Elem típusa AAA
Elemek száma 2 db

Melyik márkához való

TV márka Thomson

Tulajdonságok

Vezérelt eszközök száma 1
Technológia Rádiófrekvencia
Funkciók Beépített mikrofon
Eszköztípus, amelyhez alkalmas TV
Kód:  WK699e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RC802V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05