Oldal frissítése

TCL ELIT400BT Midnight Blue

2,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TCL ELIT400BT Midnight Blue

Stílusos vezeték nélküli fejhallgató

A TCL ELIT400BT vezeték nélküli fejhallgató könnyen összecsukható kivitelben, utazási kiegészítőként alkalmazható. A fejhallgató 40 mm-es meghajtóval rendelkezik, amely elegendő hangot bocsát ki ahhoz, hogy a zenét a legteljesebben élvezhesd. A TCL ELIT400BT fejhallgató akkumulátor egyetlen töltéssel akár 30 órát is elérhet, míg a gyors töltés funkció a zene teljes hallgatását mindössze 15 perc alatt biztosítja. A Bluetooth5.0-as verzió gondoskodik a TCL ELIT400BT vezeték nélküli fejhallgató csatlakoztatásáról az eszközhöz. A fejhallgató előnye a mikrofon jelenléte a telefonhívások kezelésére és az audiokábel csatlakoztatásának lehetősége az akkumulátor lemerülése után.

A vezeték nélküli fejhallgató elegáns kialakítása

A TCL ELIT400BT vezeték nélküli fejhallgató nemcsak a kiváló hangminőséggel és a tárolhatósággal büszkélkedhet, hanem tiszta és elegáns kivitelével is, szürke színben.

Egy hang, amely tetszeni fog

A 40 mm-es audiováltóknak köszönhetően a TCL ELIT400BT fejhallgatóval precíz prémium hangot élvezhetsz nagy felbontással, különös tekintettel a ragyogó magasságokra, a tiszta midi és sűrű basszus hangokra.

Egész napos kényelem

A TCL ELIT400BT vezeték nélküli fejhallgató egész nap kényelmesen viselhető, a stílusos plüss fejpánt és a nagyon puha füldugóknak köszönhetően. Az egyedi kialakítás a te kényelmedet szem előtt tartva készül.

Hosszan tartó elemek

A TCL ELIT400BT fejhallgató akkumulátor egyetlen töltéssel akár 30 órát is büszkélkedhet, és a gyors töltésnek köszönhetően további 6 órányi hallgatásra képes, mindössze 15 perc alatt a töltőben. A Bluetooth 5.0 technológia biztosítja a gyors hangátvitelt és az alacsonyabb energiafogyasztást.

A fejhallgatót szabványos kábellel is csatlakoztathatod

Az akkumulátor lemerülése után a TCL ELIT400BT fejhallgató 3,5 mm-es csatlakozóval ellátott kábellel csatlakoztatható.

Ideális utazási kiegészítő

Összecsukható kialakításának köszönhetően a TCL ELIT400BT fejhallgató könnyen összecsukható és elrejthető, így kiváló utazási kiegészítő

A TCL ELIT400BT fejhallgató nagy tartósságú

A TCL ELIT400BT vezeték nélküli fejhallgató minőségvizsgálaton ment keresztül, amely több mint 150 órás nyújtást, tekercselést, hajlítást és nyújtást foglal magában, hogy a lehető legjobb teljesítményt biztosítsa mindennapi használatra.


Paraméterek

Szín

Szín Kék

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fülre illeszkedő (on-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack, Bluetooth
Kábel hossza 1,2 m
Levehető kábel igen

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
További tulajdonságok Összecsukható konstrukció

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 9 Hz
Max. frekvencia 40 000 Hz
Érzékenység 100 dB/mW
Hangszóró mérete 40 mm
Impedancia 24 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 60 óra
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató) 30 óra

Tömeg

Tömeg 245 g
Kód:  TCL003c
Termékszám:  ELIT400BTBL-EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20