Oldal frissítése

Tchibo

tchibo kávéfőző

Tchibo - a kávé, amely magáért beszél

A Tchibo Németországban gyökerezik, és a kávé és kávékészítmények egyik legfontosabb importőre. A magyar piacon 1991 óta van jelen, és azóta megőrizte vezető pozícióját a pörkölt kávék szegmensében, ahol a Tchibo márka mellett a Davidoff Café és újabban az Eduscho márkák is képviselik. Nemcsak a kiváló Tchibo kávé, hanem a kávéautomaták és a Tchibo saját Cafissimo kapszulás rendszere is - minden a rendelkezésedre áll.

tchibo kávéfőző

A Tchibo automata kávéfőző egy gombnyomással finom kávét készít

A Tchibo saját márkaneve alatt kompakt Esperto automata kávéfőzőket kínál különböző változatokban, amelyek könnyen kezelhetők és karbantarthatók. Ráadásul kompakt méreteik és modern kialakításuk révén minden konyhába illeszkednek. A "Caffé" modell lehetővé teszi az eszpresszó vagy a Caffé Créma italok elkészítését, míg a "PRO" modell lehetővé teszi a tejes különlegességek fogyasztását.

Fedezd fel a Tchibo, Davidoff és Eduscho kávébabok széles választékát

Kínálatunkban prémium Davidoff kávékat találsz, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a prémium kávébabok kiválasztására. Emellett megtalálható a Tchibo Barista, amely a különleges, lassú dobpörkölési eljárásáról ismert, amely maximalizálja a kávé ízét. A Tchibo Espresso termékcsalád lehetővé teszi, hogy otthon is elkészíthesd a kávét egy csipetnyi Olaszországgal. Valamint az Eduscho márkára is számíthatsz. Már majdnem egy évszázada van jelen a piacon, és értékelni fogod a kiváló minőséget megfizethető áron.

Tchibo, Davidoff, Eduscho szemes kávé
tchibo cafissimo kapszula

A Tchibo Cafissimo minden kávé ínyencnek tetszeni fog

A Tchibo Cafissimo kávérendszerrel egyszerűen készíthetsz kiváló minőségű eszpresszót vagy caffé crema kávét. A kávéfőzők számos színben kaphatók, kompakt kialakításúak és alacsony karbantartási igényűek. Az Espresso és Caffé Crema alapkávékapszulák mellett ízesített változatok, valamint a prémium kategóriás Tchibo Barista és Brazil kapszulák is megtalálhatók a kávéfajták választékában.

Paraméterek módosítása
51 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10