Oldal frissítése

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma 70g

4,6 59 értékelés
1 690 Ft

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma 70g

A különleges TCHIBO kávékapszulák a legjobb élményt nyújtják e világhírű ital minden kedvelőjének. A vákuumzáras kapszuláknak köszönhetően a kávé megőrzi teljes aromáját, így minden csészében a legmagasabb minőséget élvezheted. Más rendszerekkel ellentétben, amelyek gyakran az aroma gyors eltűnését okozzák, ezek a kizárólag a TCHIBO CAFISSIMO kávégépekhez tervezett vákuumzáras kapszulák biztonságosan megőrzik varázsukat, és csak a főzés során szabadulnak fel az ízek és aromák. Kényeztesd magad minden nap egy igazi élménnyel.


Fedezd fel az egyedülálló olasz stílusú eszpresszót - amely az elegáns kávé szerelmeseinek készült. Az új Espresso Elegant aromakávé az új receptnek köszönhetően még finomabb ízt biztosít. A kávé 100% Tchibo Arabica kávébabból készül, és kíméletes, külön pörköléssel bolondítják meg - ennek köszönhetően finom citrusos jegyeket ötvöz zamatos csokoládés jegyekkel, így enyhén gyümölcsös benyomást kelt: ez a kávé mindig egy újabb elegáns kávéélményre csábítja az igazi eszpresszó-rajongókat.


A TCHIBO Espresso elegant minden egyes kapszulája precízen és tökéletesen kimért mennyiségű őrölt kávét tartalmaz, amelyből kávéfőződ néhány pillanat alatt nagyszerű kávét készít. Ha szeretnél elmerülni az egyedülálló olasz stílusú eszpresszó ízében, akkor ezek a kávékapszulák neked készültek. Az új receptnek köszönhetően az új kávé íze is finomabb, a zamatos citrusos jegyeket gazdag csokoládés jegyekkel ötvözi. Ennek a csodálatos kombinációnak köszönhetően az igazi eszpresszó-rajongók imádni fogják ezt a kávét, és mindig visszatérnek hozzá.
Az elkészítés nagyon gyors és tiszta, a kapszulában lévő adagok pedig tökéletesek egy csészéhez. A finom kávékapszulákhoz csak a legjobb minőségű arabica kávét választják ki, amelyet jellemzően magasan termesztik, ahol lassabban érik. Ezáltal a kávé több időt kap, hogy kifejlessze a több mint 800 aromás ízének utánozhatatlan változatosságát. A TCHIBO kávékhoz csak a legjobb kávébabokat választják ki, melyek érettek, nagyok és hibátlanok.
Paraméterek és specifikációk:
Típus: vákuumzáras kapszula
Az íz neve:
Espresso elegant
A kávé ízének és típusának leírása:
testes aromájú és elegáns ízű eszpresszó
finom citrusos jegyek és gazdag csokoládés zamat
Származási hely:
100% Tchibo Arabica
A kapszulák előnyei:
Gyors és tiszta kávéfőzés
Egy csésze kávé elkészítéséhez szükséges adagok
Friss aroma a vákuumcsomagolásnak köszönhetően
Azonnali használatra alkalmas
Tökéletes nyomás kávéfőzéskor
Tömeg kapszulánként:
7 g
Csomag tartalma:
10 darab kapszula

Paraméterek

Adagok száma

Adagok száma 10 porce

Italtípus

Ital típusa Tejmentes kávés italok
Rendeltetés Espresso

Kávé típusa

Kávétípus 100% Arabica

Kapszula típusa

Kapszula típusa Tchibo Cafissimo

Intenzitás

Intenzitás Blonde

Csésze méret

Csésze méret Espresso
Kód:  EAN3605c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  464518
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15