Oldal frissítése

Tunturi SM60 Half Smith edzőpad

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
313 690 Ft

Tunturi SM60 Half Smith edzőpad

 

Alakíts ki hatékony fitnesztermet otthonodban. A Tunturi SM60 Half Smithnek köszönhetően mindig nagyszerűen érezheted magad mind fizikailag, mind szellemileg. Az összes alapvető súlyzós vagy olimpiai rudas gyakorlathoz alkalmas, multipress kialakításban. A multipress lehetővé teszi a természetes felfelé és lefelé mozgást  króm vezetőrúdjai által. Az edzés ezen a padon biztonságos, mert tökéletesen ergonomikus, így nagyon gyorsan visszahelyezheted a rudat az állványra, és, természetesen, gátolja a súlyok esetleges leesését is.

A Tunturi SM60 Half Smith legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes kompakt pad
  • Szilárd acélszerkezet
  • Olimpiairúd-tartó
  • Króm multipress rudak
  • Ülő/fekvő gyakorlatokhoz és súlyzós gyakorlatokhoz
  • Állítható magasságú bicepszpult
  • Kiváló tárolás és kezelhetőség
  • Megfelelő tartókapacitás és terhelhetőség

Edzőpad olimpiairúd-tartóval és bicepszpulttal

A Tunturi SM60 Half Smith edzőpad legnagyobb előnye egyszerű és praktikus kialakításában rejlik, amely ideális és stabil biztosít számodra. Robusztus acélból készült, fekete porbevonattal és nagy terhelhetőű. Tökéletesen halmozható, ezért edzés után könnyen összepakolható és nem foglal sok helyet. Örülni fogsz a praktikus kiegészítőinek, mint a rögzítő és akasztó adapter, amely az ülő/fekvő gyakorlatok közbeni rögzítésnél használható. Rendelkezik emellett olimpiairúd-tartóval, csúszás-gátolt talpakkal, megerősített sarkakkal felszerelt puha betéttel és súlyzótartóval.


Paraméterek

Jellemzők

Edzhető testrészek Vállak, Hát, Mellkas, Kar, Has, Fenék, Combok, Vádli

Típus

Típus Kombinált

Általános méretek

Mélység 180 cm
Szélesség 186 cm
Magasság 178 cm

Teherbírás

Terhelhetőség 140 kg

Tömeg

Tömeg 58 kg
Kód:  SPTtun0020
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  8717842027974

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20