Oldal frissítése

Tunturi CT80 Core Trainer

5 1 értékelés
129 990 Ft

Tunturi CT80 Core Trainer

Alakítson ki otthonában egy effektív fitnesz zónát. A Tunturi CT80 Core trainer edzőpadnak köszönhetően mindig nagyszerűen fogja magát érezni, fizikailag és mentálisan egyaránt. Ez a modell, az ismert finn, fitnesz termékeket gyártó, cég terméke, két edzőpad előnyeit ötvözi magában. A benne rejlő lehetőségeket legjobban a hát alsó támasztó izmainak edzése során tudja kihasználni, a csípőizmok enyhébb megterhelésével, vagy a hasizom erősítő gyakorlatok során. Ennek a padnak a fő előnye az egyszerű és nagyon praktikus konstrukcióban rejlik, amely nem csak tökéletes, de főleg stabil támaszt nyújt. Az edzőpad szilárd, fekete porbevonatú acélból készült és magas teherbírással rendelkezik.

A Tunturi CT80 Core trainer edzőpad főbb jellemzői

  • Két edzőpad előnyeinek tökéletes kombinációja
  • A hasizmok, hátizmok és ferde izmok erősítésére
  • Minőségi, puha kárpitozás és habszivacs hengerek
  • Beállítható hiperextenzió
  • Masszív acél szerkezet
  • Csúszásmentes lábak
  • Egyszerűen összecsukható
  • Megfelelő támasz és teherbírás (150 kg)

A hasizmok, a hátizmok és a ferde izmok erősítése

A  Tunturi CT80 Core trainer kombinált edzőpad kitűnően tárolható, így edzés után, ha összecsukja, nem foglal sok helyet. Biztosan tetszeni fognak a praktikus kiegészítők, mint pl. puha kárpitozás, a tenyérfogantyúk, a csúszásmentes lábak, a támasztó, habszivacs hengerek sokasága, vagy az állítható hiperextenzió különböző szögekben, így gyakorlatait sokféle megterhelés mellett végezheti.

 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 24 kg

Jellemzők

Edzhető testrészek Vállak, Hát, Mellkas, Kar, Has

Típus

Típus Kombinált

Általános méretek

Mélység 148 cm
Szélesség 62 cm
Magasság 90 cm

Teherbírás

Terhelhetőség 150 kg
Kód:  SPTtun0031
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8717842027790
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20