Oldal frissítése

TUNTURI Centuri T100

Ingyenes
szállítás boltjainkba
453 390 Ft

TUNTURI Centuri T100

A TUNTURI Centuri T100 elliptikus tréner formában tart! 32 nehézségi szint közül választhatsz, így az edzést igényeidhez és teljesítményedhez igazíthatod. 32 kg-os lendkerékkel és PMS fékrendszerrel van felszerelve. A készülék 26 programot kínál, köztük idő-, távolság- és kalóriacélokra vonatkozó programokat. A trénert színes, háttérvilágítással látták el, és LCD kijelzővel van felszerelve, amely mutatja az időt, a távolságot, a kalóriák számát, a sebességet, a pulzust, a fordulatszámot és wattot. A fogantyúkon lévő érzékelőkkel méri a pulzust, és Bluetooth-on keresztül mellkaspántot is csatlakoztathatsz.

A TUNTURI Centuri T100 elliptikus tréner főbb jellemzői

  • Elliptikus tréner alkalmas otthoni edzőteremhez
  • 32 nehézségi szint közül választhatsz
  • 32 kg-os lendkerékkel és PMS fékrendszerrel felszerelve
  • A TUNTURI Centuri T100 elliptikus tréner 26 programot kínál
  • A színes háttérvilágítású LCD-kijelző mutatja az időt, a távolságot, a kalóriák számát, a sebességet, a pulzust, a fordulatszámot és wattot
  • Összekapcsolható a Tunturi Routes alkalmazással, amellyel 15 videóhoz férsz hozzá
  • Integrált palacktartóval és szállító kerekekkel rendelkezik
  • Az állítható pedálok, az ergonomikus kormány és az elülső meghajtó mechanizmus mind hozzájárulnak a kényelmes edzéshez
  • Színkivitel: fekete

A TUNTURI Centuri T100 elliptikus tréner csatlakoztatható a Tunturi Routes alkalmazáshoz

A TUNTURI Centuri T100 elliptikus trénert összekapcsolhatod a Tunturi Routes alkalmazással, hogy még élvezetesebbé tedd az edzést. Hozzáférést kínál 15 videóútvonalhoz, így edzés közben lélegzetelállító tájakat nézhetsz. Ezenkívül több száz oktatóvideót is találsz. A tréner beépített palacktartóval rendelkezik, amely megkönnyíti az ivási rend betartását, valamint szállító kerekekkel is ellátták. Így biztosítva van a könnyű áthelyezés. A beállítható pedálok, az ergonomikus kormány és az elülső meghajtás mind hozzájárulnak a kényelmes edzéshez. A TUNTURI Centuri T100 elliptikus tréner ideális minden otthoni edzőterembe.

Méretek:
195 × 180 × 74 cm

Tömege:
73,5 kg

Paraméterek

Általános méretek

Mélység 195 cm
Szélesség 74 cm
Magasság 180 cm

Tömeg

Tömeg 73,5 kg

Teherbírás

Terhelhetőség 120 kg

Terhelés szabályozása

Terhelési fokok száma 32

Lépés hossza

Lépés hossz 50 cm

Jellemzők

Funkciók Alkalmazás

Programok száma

Programok száma 26
Kód:  SPTaaa0579
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  22CCF10000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10